Myalgiás ölelés

Szerző: csocsoszan

A BLOG LEÍRÁSA

Lelkileg és szellemileg szeretném segíteni betegtársaimat abban, hogy nap mint nap megbírkózzunk a helyzetünkből adódó nehézségekkel.

Látogatás: 55306 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

Az ÉN-szindróma

2015.10.23.

Csínján a mandalákkal!

2015.10.22.

 Barátaim! Ha már blogírásra adtam a fejem, s tartom is magam elhatározásomhoz, miszerint naponként megpróbálok majd valamiféle tanácsot adni nektek, hadd mondjak el valamit, ami annak kapcsán jutott eszembe, hogy pl. itt is, de más hasonló fórumokon is gyakran olvasom, miszerint az öngyógyítás egyik ajánlott formája  a saját pcsichénkre való ráhatás pl. különféle nyugtató mandalák nézegetése által. Hát mondhatom, hogy a saját tapasztalatom szerint ez nem éppen így működik, mert az efféle dolog nem mindig jár a kívánt hatással. Én pl. úgy jártam, hogy alig kezdtem el nézegetni egy ilyen rajzot,  rövid időn belül olyan szörnyű fejfájás tört rám és  olyan szédülés fogott el, hogy alig tudtam négykézláb elérni a gyógyszeres dobozomat. Másokkal is megosztva a tapasztalatomat, arra a következtetésre jutottam, hogy egyes betegségek, mint pl,  SM és  SB esetén,  vagy olyan esetben amikor  agyi sérülések vannak , jó lesz  vigyázni az ilyen praktikákkal,mert megtörténhet, hogy többet ártunk vele magunknak, mint használunk. Hasonlóképpen a zene hallhatása is csak olyan lehet, amelyet mi magunk választunk magunknak, és itt is érvényes az a mondás, hogy jóból is megárt a sok, mert  különben  gyakran "sokk" lehet belőle. Egy valamiből tudom garantáltan ajánlani a sokat, mégpedig az ölelésből. Ha nem kapunk, hát adjunk! Nem érdekes, hogy kinek, hogy érdemli-e az illető vagy sem, mert ezek nem lényegesek, csak  az, hogy mi gyógyulunk általa.  Nagy-nagy ölelés, mindnyájatoknak! - Cso-cso-szán( aki mindenét odaadta, a semmiért, de ezt kellett tennie.)

Első üdvözlet

2015.10.22.