Már otthon

Blog: Minimal change nephrosis syndroma - Szerző: Zsanibaba
Szóval hogyan is kezdjem...nem is tudom...jobb lenne ha nem kéne ilyenekről sem írni sem gondolkodni, de sajnos kell, egy harc ez az egész.Küzdelem minden egyes nap, óra, perc, másodperc.De ezt nem tudhatja senki és nem érzi senki csak önmagad!!
Augusztus 29-én elkezdtem a steroidos kúrát, 48mg medrol kezdtem..uh ..na igen.. nem kevés.el is ájultam majdnem az elsőnél, én voltam a hibás, éhgyomorra vettem be.Tehát mi a tanúlság???Éhgyomorra semmit ne végy be!!
Még két hétig voltam otthon táppénzen, addig nem mentem mert kellett még amíg teljesen jól leszek a biopszia után.Igazából az első két három hétben nem éreztem semmi különöset, mármint a gyógyszertől.Amúgy az általános tüneteim az állandó fáradtság, ájulás szintű rosszullétek.Azt hiszem ennyi volt még az elején.
Aztán amikor visszamentem dolgozni, egészen pontosan szeptember 13-án, na akkor jöttek csak igazán a fájdalmak, és a rosszullétek, minthogy szintén az előbbik csak felfokozott értelemben valamint lábdagadás is.A vízhajtótól állandó mosdóba járás volt, még jó, hogy olyan kollégával dolgoztam, aki ezt tolerálta.Balu, köszönöm....ari vagy..na jó azért a többiekre sem lehet egy szavam sem Ricsi, Csabi, Pisti...köszi nektek!Sokat segítettek,ya Dóra apánkat sem hagyom ki:):)
Szóval voltak rendes kollégák is.A főnököm sem szólt végül is, na jó egyszer csak ,amikor rosszul lettem, ki kellett állnom a kasszából, nem tetszett neki, de végül is elég türelmes, mert már ki is rúghatott volna, akár.És persze vannak említésre sem méltó kollégák, tehát no comment..................!!!!!!