Ars Medica Lézerklinika

Olyan betegeket keresek, akik voltak valamilyen problémával az Ars Medica Lézer Klinikán, és milyen benyomások érték?

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Ars medica lézerklinika

Hozzászóló: brndt, 2011-08-31 12:12
Válasz erre: KN0206, 2012-01-22 16:22
Sziasztok! Engem tegnap műtöttek intim plasztikával, csak jókat tudok írni róluk. Nagyon kedvesek voltak velem, és ezt azért írom ide le, mert amikor én kerestem hozzászólást velük kapcsolatban, semmi jót nem találtam, mert akinek jó véleménye volt vagy van , az nem írt ide meg sehová. Én megígértem hogy bárhogy is történjen a műtétem akkor is írni fogok hogy megkönnyítsem más döntését, ha már nekem nem tudták.Tökéletesen sikerült minden 5 hét múlva kontroll, akkor újra írok.

ARS MEDICA!!-Túl a kontrolokon:)

Hozzászóló: Riksz, 2011-07-12 23:29
Tisztelettel jelentem,a műtét után az első kontroll két héttel megvolt,ahol semmi féle agressziv beavatkozás NEM történt...."váróban hallották az üvöltést"hát az enyémet nem!!Mivel a doktor úr csak szemrevételezett ami kb 2percet sem vett igénybe,kérdésére ,hogy panaszaim vannak e negativ választ adtam,és kb ennyi volt!! Külömben is a műtét után szóban,és irásban is tudatták,hogy a első kontrollon semmiféle "beavatkozás"nem történik!!Ugyhogy amiket itt olvastam,elég rettentő lehet,és el sem tudom hinni,hogy egyazon helyen jártunk!!Ismét megjegyzem jun2án műtöttek,16án voltam a FÁJDALOM mentes kontrollon,és 29én(NEM EGÉSZ 4HÉTTEL A MŰTÉTET KÖVETŐEN!!) már fuvarba indultam Franciaországba,ahonnan ma jöttem meg,mert 07.14én esedékes a 2ik vizsgálat.Hát hála istennek én teljesen tünetmentes vagyok,újra élmény utazni,dolgozni és ezt a klinikának köszönhetem.Akinek gondjai adódtak szerintem saját magával kellene elszámolnia megtett-e mindent a gyógyulása érdekében??Mert szerintem mindenki megkapja a nyomtatványt az otthoni teendőkről a lábadozás idejére!!Aki ezeket betartja nem hiszem,hogy nem gyógyul meg.Én naponta 3-4 kamillás fürdőt is vettem 3héten keresztül, szerencsémre éppen virágzott Veszprém környékén a kamilla,úgyhogy mikor még nem volt igazán kellemes a járás,mégis erőt vettem magamon és a párommal friss kamillát szedtünk,a kúpoknak 1/3át ha felhasználtam+parafin olaj(nem is evőkanál csak teás) ,rost dús étkezés,jegelést kb. 2-3szor csináltam,és a fájdalom csillapítóval is csínyján bántam,bár Flectort használtam!! Félreértés ne essék,mindenkit sajnálok,együtt érzek,akinek panaszai vannak,de amint olvasom a hozzászólásokat,a kapcsolatfelvételekről biztos sokat segít az embernek a gyógyulásban ha egymást űberelhetik kinek fáj jobban,vagy épp annyira...az ilyet soha nem értettem,de azt tudom,hogy alapban pszichésen is rá kell hangolódni,hinni a gyors gyógyulásban,nekem bejött!!Úgyhogy én szemrebbenés nélkül merem ajánlani, minden pozitív gondolkodású embernek,aki bízni,hinni tud az orvostudományban,és saját magában!!Ezért is nem nicknamet Írtam hanem az igazi nevemet az első bejegyzésem végén,mert szerintem itt kezdődik a szavahihetőség,az ember vállalja amit mond,leír!Azoknak akiknek panaszaik fennállnak,jobbulást kívánok,őszintén!! Maradok tisztelettel:Nyéki Richárd-Veszprém

zsófici

Hozzászóló: zsofici, 2011-07-04 17:42
Kedves Timicsek85! Szeretném felvenni veled a kapcsolatot, mert nekem is hasonló tapasztalataim voltak az ARS Klinikával kapcsolatban, és aminek még mindig a szenvedő alanya vagyok, pedig egy éve műtöttek.

Pozitív példa vagyunk!!!

Hozzászóló: epra, 2011-06-23 13:00
Kedves Fórumozók! Az Ars Medika Lézerklinikán szerzett tapasztalataimat szeretném megosztani. Első ízben a kamasz fiamat vittük el tavaly nyáron a klinikára, mert több éve húzódott már a lábán lévő körömbenövés. Sajnos a korábbi orvosok nem tudtak végleges gyógyulást produkálni, de Dömötör doktor úr lézerrel sikeresen megoldotta a problémát. Az első vizsgálattól kezdve az utolsó kontrollig, végig korrekt, barátságos ellátásban volt része, és bár nagyon félt a műtéttől, utólag csak azt bánta, hogy miért nem találtunk már rá korábban erre a klinikára. A pozitív tapasztalat minket is felbátorított a férjemmel, és idén májusban mi is felkerestük az Ars Medikát. A férjem megrögzött orvoskerülő révén több mint 10 éve halogatta a lágyéksérv műtétet, nekem pedig főképp esztétikai problémát okozott két feltűnő helyen lévő anyajegyem. A vizsgálatunk egy napon volt, és az én anyajegy műtétemet azonnal meg is csinálta Dömötör doktor úr, wolframhurokkal. Nagyon féltem, de még az érzéstelenítő injekció is alig volt érezhető, egészen vékony tűvel adta be, kíméletesen! A személyzet munkáját is csak dícsérő szavakkal tudom megköszönni, látva, hogy mennyire izgulok, végtelenül kedvesen próbáltak megnyugtatni. A seb nagyon szépen gyógyult, problémamentesen! A férjem műtétje altatásban történt, egy hálót is beültettek, a sérv kiújulásának megelőzésére. Nagyon gondos felügyelet mellett, fél napot töltött a klinikán, és délután 2-re már mehettünk is érte. Az első két nap picit fájdalmas volt, de a felírt gyógyszerek hamar csillapították a kellemetlenségeket, amelyek teljesen természetes velejárói egy ilyen hasi műtétnek. Tudom, hogy vannak érzékenyebb emberek, és meg is értem őket, de szerencsére a férjem 3 nap otthoni pihenés után már szépen, óvatosan dolgozni is tudott menni - irodai munkát végez. A kontroll vizsgálatokon is minden rendben volt, és nagyon jó érzésekkel köszöntünk el, megköszönve a klinika dolgozóinak lelkiismeretes munkáját. Nem volt olcsó, de számunkra megérte!!!

ARS MEDICA LÉZERKLINIKA-PROFI TEAM!!!!

Hozzászóló: Riksz, 2011-06-06 20:40
Válasz erre: martinagyimesi, 2013-12-17 20:19
Tisztelt Fórumozok! Bosszantó,egyenesen felhábórító amiket olvastam az előttem szólóktól(úgy tűnik inkább hölgyeknek van valós,vagy inkább VÉLT panaszuk) az ARS MEDICA LÉZERKLINIKával kapcsolatban. 35éves nemzetközi fuvarozó vagyok,5éve aranyeres panaszokkal küzdöttem.5-6hét európai tartozkodással elképzelhető mennyire kellemetlen tud lenni,mikor a mosási lehetőségek elég nehezen megoldhatóak.Veszprémi lévén,helyi szinten próbáltam megoldani,eredménytelenül..Az örökös várakozás,meg vizsgálatok közti 2-3hónap csúszások,időpontok miatt!!Áldom a sorsot,hogy rátaláltam a klinika honlapjára..2011.05.12én telefonos egyeztetés után,2011.05.23a 12ó30perc lett a vizsgálat időpontja.Érkezésemkor Dömötör doktor úr egyből a vizsgálóba hívott,nem volt várakozás!!Panaszomat előadtam,gatya le,feltérd…meglepődni sem tudtam,már doktor úr monitoron mutatta mi is a problémám!!Hozzá tartozik soha nem tükröztek,műtöttek ezelőtt.A vizsgálat talán 5percig tartott,és már a váróban voltam,2011.06.02. 08.00 óra műtéti időponttalEmberek ez nyugaton is igy megy!!AZ IDŐ PÉNZ,nekem is,nekik(klinika)is!!Akinek hiányzik a „VÁRÓTERMI TRACCSPRTY”az MENJEN az SZTK-ba!!!!Ott nap hosszat panaszkodhat,hol,mi,mennyire fáj!!Bár egy ketten már okosabbak mint az orvosSZTK vizsgálat-VICC, a könnyem folyt annyira tapintatos volt a doktor..hát akinek ez kell hajrá!!De mocskolodni nem kellene…A kishölgy aki elöttem irt az élményeiről,nehzményezte,hogy cipőjét sem kellett levennie..hát gondolom ha ÚTBAN lett volna a vizsgálathoz biztos felkérik az eltávolitására,ő meg fűzögette volna 30percig…darabját A műtét napján az előbb közölt dolgok miatt elég feszült voltam,amit az ápolók szakszerű,kedves ellátása hatásosan oldott!!Főleg az után,hogy a szobatársam(lágyék sérvvel műtötték az úriembert)közölte,hogy még soha nem volt hasonló élménye,ugyhogy nagyon be van rezelve..08.10kor már kaptam is nyugtatót tablettában+infuziót rámkötötték mivel éjféltől nem lehetett enni-inni!!BEÖNTÉS,HASHAJTÓ NINCS!!!Szobatársamat 08.20kor vitték,08.45kor hozták..Volt egy öreghölgy előttem..engem 9.20vittek,9.50körül már a szobámban voltam!!!Életem első altatása,műtétje után semmiféle lelki trauma nem gyötör..A műtét után az ápolók állandó felügyelete mellett gyorsan telt az idő.Az első pisi,és 2 szendvics után el is hagyhattam az intézményt 13.40 kor!!!!Nincs 5-6nap lábadozás,rossz kórházi koszton Én ajánlani tudom mindenkinek akinek a hagyományos „normális”magyar egészségügyi ellátás túl sokk!!!Köszönöm a Sebész,az Altatóorvos,a Főműtösnő és nem utolsó sorban az Ápoló hölgyek lelkiismeretes munkáját!!! Nyéki Richard

Egy jo orvos

Hozzászóló: macska13, 2011-04-30 12:04
Válasz erre: csordaszsuzsa, 2013-04-29 13:07
Jo orvost ajanlottal. Nem aranyérre, hanem bélrendszeri problémara kellene. Elore is koszi

MENJ TOVÁBB!!

Hozzászóló: Napsugár..., 2011-04-27 21:28
Szia! 27 évesen diganosztizáltak nálam vastagbél rákot....amit mütét majd kemoterápia követett.Én is aranyér miatt mentem....és nekem is a vastagbélből szivárgott a vér...bár ez lehet polip is, és gyulladás is.Ne gondolj mindjárt rosszra.CSak menj tovább és kérj egy colonoscopiát!!!Ne nyugodj bele! Nekem nagyon aranyosak voltak a dokijaim, és várpalotára és veszprémbe járok. Ha gondolod a [email protected] email cimre is irhatsz! Ja?Most 30 vagyok.:-))))2 gyeremek édesanyja.Kisfiam 3 éves, kislányom 8 éves. További nagyon jó egészséget kivánok neked.Napsugár...

aranyér

Hozzászóló: newseeka, 2011-02-20 14:03
Válasz erre: macska13, 2011-04-30 12:05
Szia! Régóta nem jártam itt, ha hamarabb látom már segítettem vollna Neked!!!! Gondolom Pesti vagy, amennyiben JÓ orvosra lenne szükséged, jelentkezz itt kérlek!!!!

nem aranyér

Hozzászóló: sajo, 2010-08-12 22:44
Egyszerű lábköröm benövés műtétről van szó. Elnézést a lassú válaszért per pillanat elég sok munkám volt és a lábköröm műtét utógondozása mindennapos orvosi ellátást igényel. Szívesen beszélnék önnel, kérem amennyiben yígy gondolja Ön is, írjon a [email protected] email címre.