Ars Medica Lézerklinika

Olyan betegeket keresek, akik voltak valamilyen problémával az Ars Medica Lézer Klinikán, és milyen benyomások érték?

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Proctológia, csak pozitivan, orrplasztika tökéletes

Hozzászóló: PalmK, 2013-05-03 18:15
Meglepve olvastam ezt a sok negatív hozzászólás, ezért úgy éreztem, hogy le kell írnom a tapasztalataimat, Fiamnak tavaly volt orrplassztikája Ruzsena doktornő csinálta, az eredmény tökéletes lett, mikor a fiam fél év múlva visszament kontrollra a doktornőhöz és bejelentkeztem a dr. Dömötörhöz a proctológiára, nagyon féltem, azonban semmiféle fájdalmat nem éreztem, a dr.úr nagyon rendes volt, már túl vagyok a műtéten, mindent betartok ahogyan azt elmondták, semmiféle problémám nincsen, most várom, hogy meggyógyuljak. Ezért muszáj volt regisztrálnom, hogy ezt le tudjam írni. PalmKati

proktológus

Hozzászóló: wildi, 2013-05-02 20:27
Sziasztok, ars medicába SENKI be ne tegye a lábát, nem tudom leírni ottani tapasztalataimat, nincsenek rá szavak, privátban válaszolok mindenre. Nem hiszem, hogy bárki, aki ott volt a tárgyban jelzett problémával, meggyógyították.

Proktológus

Hozzászóló: csordaszsuzsa, 2013-04-29 13:07
Válasz erre: wildi, 2013-05-02 20:27
Szia, úgy érzékeltem, hogy tudsz egy jó proktológust? Ha lehetséges, megadod az elérhetőségét? Köszönöm

Aranyér műtétre ksézülök...

Hozzászóló: Lirgyria, 2013-03-12 16:46
...és a leírtak alapján most szerintetek hogy döntsek? :) ki szid, ki dicsér. Inkább hiszek a saját tapasztalatomnak, elvégre a vizsgálat magában még nem jelent semmit, lássuk meg. Jövő csütörtökön megyek oda, és utána beszámolok, ha valakit érdekel. Ha a doki nem szimpatikus, úgyse fogok oda visszamenni, van annyi vér a pucámban (nah, szó szerint is :D ), hogy elvárjam a megfelelő szintű szolgáltatást. Azt viszont nem értem, hogy hogy lehetnek ENNYIRE különbözőek a vélemények???

Aranyér

Hozzászóló: aranyka, 2013-02-05 14:15
Szerintem is felejtsétek el az Ars Medicát! Legalábbis aranyér ügyben. Közömbösség, pénzlehúzás. Én aranyérrel fordultam hozzájuk. A koordinátor hölgyek profik! Az orvosnál kb. 5 percet voltam. Hozzáteszem 300km-t utaztam. Tudom csodát tenni senki nem tud. Az orvos végig sem hallgatott. Inkább mutassa! felkiáltással. Én mondtam tanácsokra lenne szükségem. Csak műtét! Addig tűröm ezt az állapotot, ameddig akarom! Ennyi! 5 perc, 12000Ft! Már kint is voltam. Ekeseredett , dühös! A pénzemért 10 percet sem érdemeltem! Köszönöm! :(

ARS MEDICA klinikát felejtéstek el!

Hozzászóló: Hickey, 2012-11-29 14:39
Válasz erre: nowomannocry, 2013-02-19 21:20
Ars Medica? Felejtsétek el! Múlt héten voltam náluk, aranyér gyanúval ( én gyanítottam :-) ) Doki betessékelt a rendelőbe, felparancsolt az asztalra , amikor nem értettem, hogy mégis hogy gondolja, mert ugye sokféleképpen neki lehet állni ( heteróként ez a pucsításos dolog nem nagyon megy na) akkor rámüvöltött, hogy a kezét így a lábát így. Elkezdett tapogatni, nézegetni, majd azt mondta nincs ott semmi, kész vége viszlát, ha érzem még menjek a háziorvoshoz kérjek beutalót ultrahangra. 12000 Ft már mászott is ki a zsebemből... Másnap háziorvoshoz el, merthogy éreztem a csomót. Háziorvos kérdésére, hogy miért nem a szakorvos írt beutalót egy vállrándítás volt a válaszom. Házidoki elküldött a körzeti sebészhez. Körzeti sebész helyettes sipolynak látta, másnap a körzeti sebész azt mondta begyulladt a szőrtüsző...felszúrta, most kenem és várok. Felhívtam az Ars medicát, azt mondták: ohhh az biztos a doktor úr viszgálata után gyulladt be. Mi van?? Dilettáns, kóklerek baromi drágán

Bütyökműtét

Hozzászóló: Gyurmóka, 2012-07-16 14:07
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e valakinek tapasztalata bütyökműtéttel kapcsolatban? Augusztusra van konzultációra időpontom, de elég sok rosszat olvastam és egy kicsit elbizonytalanodtam. Előre is köszönöm a választ!

Minősíthetetlen eljárás az Ars Medica magánklinkán

Hozzászóló: banna007webbeteg, 2012-05-04 13:02
Mindenkit óva intenék az Ars Medica klinikától! A velem történtek több okból is erőteljesen megkérdőjelezik azt, hogy ma hogyan működhet ez az intézmény és hogyan praktizálhat egy ilyen orvos! Első körben az orvos teljesen flegma stílusa, másodszor a helytelen tájékoztatás, majd az orvosi HIBA (lézeres műtét) az ezt követő panasztétel esetén pedig a totális közömbösség az, amikkel szembesültem az Ars Medicában, mindezt szemtelenül magas áron! Második hónapja vagyok táppénzen a klinikának köszönhetően, a műtét utáni nap olyan durván ömlött a vér a sebemből, ami horror (a tájékoztatás szerint nincsen utóvérzés, stb!) a traumatológian kötöttem ki, majd két hétig kétnaponta kötöztek kórházban! Semmiképp sem ajánlanám!

Mandulaműtét

Hozzászóló: JasonX, 2012-03-23 05:52
Válasz erre: banna007webbeteg, 2012-05-04 13:02
Sziasztok! Ha valakinek csináltak már itt mandula műtétet, azt kérném, hogy ossza meg a tapasztalatait velem. Nagyon félek a műtéttől, egy kartörésen kívül még semmi problémám nem volt. Sajnos ki kell venni a mandulámat, de az állami hentesekhez nem akarok menni. Igy is minden bajom van már ettől a műtéttől. Eddig jókat olvastam a klinikáról... Üdv. JSX

Ars Medica intim műtét

Hozzászóló: KN0206, 2012-01-22 16:22
Szia! Annyi rosszat olvasok a klinikáról, hogy elbizonytalanodtam, vajon a nőgyógyászati problémámmal fordulhatok-e hozzájuk bár az OEP finanszírozás vonzóvá teszi. Lehet-e többet tudni az ott dolgozó nőgyógyászról? Rá merjem-e bízni magam? Előre is kösz a segítséget.