Tízéves a WEBBeteg, ünnepeljünk együtt!

A WEBBeteg.hu egészségportál immár egy évtizede törekszik arra, hogy hitvallásához híven a hagyományos orvoslás eredményeit, értékeit, tudását hitelesen közvetítse. Tízéves születésnapunk alkalmából szeretnénk régi és új olvasóinkat értékes nyereményekkel meglepni. Önnek csupán egy néhány perces teszt kitöltésével esélye nyílik rá, hogy megnyerje a születésnapi játékunk nyereményeit!

Orvosoktól betegeknek, hitelesen!

A WEBBeteg.hu fennállása óta az egészségtudatos internethasználók rendelkezésére áll friss információkkal, orvosszakértők tudásával és hiteles adatbázisokkal. Működésünk eddigi ideje alatt több mint 112 ezer látogatói kérdésre válaszoltak orvosaink, felhasználóink több mint 21 ezer, orvosilag hiteles cikk között böngészhetnek, laikusoknak szóló betegségleírásokat találhatnak oldalunkon.

Nyereményjáték

Születésnapunk alkalmából nyereményjátékra hívjuk Önöket. A játékban történő részvétel feltétele a nyereményjátékhoz tartozó teszt kitöltése. A kérdésekben egy kicsit felelevenítjük a WEBBeteg eddigi eredményeit, és arra is kíváncsiak vagyunk, mit gondolnak Önök a portálunkról.
A sorsoláson valamennyi tesztkitöltő látogatónk automatikusan részt vesz.

Mit lehet nyerni?

...

 

Érdekességek a WEBBeteg.hu-ról

Az utóbbi 10 év legnépszerűbb tartalmai

 

Túlsúly, kóros soványság, normál testsúly vagy elhízás. A testtömeg-index (BMI) alapján határozható meg, hogy ki melyik csoportba tartozik. A BMI-érték a testsúly és a magasság ismeretében számolható ki. Önnek ideális a testsúlya?

Próbálja ki a WEBBeteg testtömeg index kalkulátorát!

 

A pulzus vizsgálata az egyik legrégebben alkalmazott orvosdiagnosztikai módszer, mely a szív hallgatózásával, a vérnyomás mérésével együtt végezve a mai napig nélkülözhetetlen része az általános betegvizsgálatnak.

Mire utal a pulzusszám? Mennyi az optimális tartomány?

 

A terhesség tünetei körülbelül 4 hetes terhességi kortól észlelhetőek először. A menstruáció elmaradásakor általában már 4 hetes várandósságról beszélhetünk, azonban vannak korai jelek is, amelyek arra utalnak, hogy új élet fejlődik a kismama szervezetében.

Ezek lehetnek a terhesség tünetei

 

A tüdőgyulladás világszinten a gyerekek vezető haláloka, ám a gyermekek, idősek és legyengült emberek mellett lecsaphat az egyébként egészséges fiatal felnőttekre is. Talán meglpő, de a tizedik leggyakoribb halálhoz vezető ok még napjainkban ez a betegség.

Milyen jelek esetén gondoljunk tüdőgyulladásra?

 

A daganatos betegségeknél különösen fontosak a rendszeresen elvégzett ön- és szűrővizsgálatok, valamint a megfelelő életmód issokat segíthet a daganatok megelőzésében és korai felfedezésében. Mindezek mellett fontos odafigyelni testünk jelzéseire, és ha bármilyen – daganatra specifikus - figyelmeztető tünetet észlelünk, akkor haladéktalanul orvoshoz fordulni!

A leggyakoribb daganatok első tünetei

Kövessen minket a Facebookon is!

A WEBBeteg 2010 óta saját profillal rendelkezik a közösségi portálon. Követőink nem maradhatnak ki a legfrissebb, sokakat megmozgató témákból. Naponta több poszttal jelentkezünk: érdekességekkel, fontos információkkal és hasznos olvasmányokkal.


Még nem regisztrált tagunk?


A WEBBeteg regisztrált olvasói számára a személyes beállításaiknak megfelelő témákban küldünk értesítőket, hírleveleket. Ha egy konkrét téma érdekli, beállíthatja cikkértesítő szolgáltatásunkat, hogy a legfrissebb tartalmakról az elsők között értesülhessen. Ha feliratkozik heti hírlevelünkre, minden héten elküldjük Önnek az elmúlt időszak legnépszerűbb témáit.

Szeretnék regisztrálni a WEBBeteg-re

40 orvosszakértő

Megbízható, informatív egészségügyi tartalmak és alkalmazások

21 000 cikk, 64 teszt, infografikák, videók, interaktív megoldások - orvosoktól

Felület a betegeknek a szakértőkkel történő és az egymás közötti kommunikációhoz

Tartalmak és szolgáltatások valamennyi korosztály számára

A nyereményjáték szabályzata:

A nyereményjátékban azok 18. életévüket betöltött Facebook látogatók vehetnek részt, akik 2018. február 4. (00:01) és 2018. február 14. (23:59) között kitöltik a WEBBeteg szülinapi tesztjét, melynek végén e-mail címük megadásával megerősítik a részvételi szándékukat. A nyereményjátékban csak az vehet részt, aki magyarországi lakcímmel rendelkezik és van adóazonosító száma. A játék 2018. február 4-én 0 órakor kezdődik és 2018. február 15-én 23:59 órakor zárut. Sorsolás: 2018. február 16-án. A játék végén kisorsolásra kerülnek a nyeremények. A sorsolással egyidejűleg a szervezők valamennyi nyeremény mellé 1-1 pótjátékost is kiválasztanak. A játékban nem vehetnek részt a H2Online Kft., a WEBBeteg Kft. és a Querzus Consulting Group alkalmazottai, és az alkalmazottak hozzátartozói. A nyeremény megváltoztatásának jogát a WEBBeteg Kft. fenntartja. A nyertesek értesítése e-mailben történik. Amennyiben a nyertes 10 munkanapon belül nem jelentkezik nyereményéért, a nyeremény átvételére a soron következő pótjátékos válik jogosulttá. A nyertest további adó- és/vagy járulékköltség nem terheli. A nyertes kiválasztása véletlenszámgenerátor alkalmazásával történik.