• Lábdagadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor! megszeretném önöktől kérdezni hogy mitől lehet nekem ez a panaszom kb 2 éve vettem észre ,hogy elfelejtek dolgokat.most már odáig fajult ,hogy szinte amit olvasok nem tudom elmondani mert nem emlékszem rá .időközönként zug a fülem és amikor próbálok erősen koncentrálni meg fájdul a fejem sok problémám ered belőle.A másik dolog hószú útra mentünk a férjemmel 2-3 órát ültem és nagyon fel volt dagadva a lábam és szinte érzem hogy el van zsibbadva azóta is, fizikai munkát végzek 10- 12 órát állok válaszukat köszönöm

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a lábdagadás, koncentrációzavar témában

        Kedves Kérdező! A feledékenységgel kapcsolatos panaszaival mindenképpen keressen fel neurológust, hogy a hátterét fel lehessen deríteni. Többféle idegrendszeri probléma okozhatja, és azok kezelése is más gyógyszereket, eljárásokat kíván. A lábdagadással kapcsolatban is vizsgálatokra van szüksége, nem mindegy, hogy vénás keringése zavar vagy szív eredetű folyamatról van szó. Keresse fel háziorvosát, aki a szükséges vizsgálatokra el fogja küldeni. Üdvözlettel: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2011. szeptember 01., 20:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 03., 21:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: