• Hajszálerek az egész testemen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! Másfél hónapja kezdődött a problémám. Az egész testemen láthatóvá váltak az ereim, kidudorodik, kékes-lilás színűek. Emellett pirosas hajszálerek/seprűvénák jelentek meg az egész testemen, főleg a combomon, de már a lábszáramon is, sőt az arcomon, derekamon is vannak. Voltam érsebésznél, ő nem igazán mondott semmit. Milyen orvoshoz forduljak a problémámmal? Engem nagyon zavarnak, ugyanis napról-napra újabbak jelennek meg. Mi lehet ennek az oka? Köszönöm!

        Dr. Járányi Zsuzsanna válasza a hajszálerek témában

        Kedves Kérdező ! Ha az érsebész Önt megvizsgálva nem tudott mit mondani, ugye megérti, hogy én "látatlanban" szintén nem tudok kérdéseire válaszolni. Ha gondolja, jelentkezzen be hozzám vizsgálatra és remélem akkor többet tudok majd mondani. Üdvözlettel dr Járányi Zsuzsanna


        Kérdés: 2011. augusztus 27., 12:01; Megválaszolva: 2011. szeptember 04., 17:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: