• Miért?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        edesanyamnak a laban vannak valamijen erek kiulve. elment a dokihoz es kerdezte hogy mik ezek es a doki azt valaszolta,hogy gyengek az erek a labaiban es azert lacanak. ojan foltokba vannak vekony erek kiulve. mik lehetnek es mit lehet csinalni ellene?? valaszat koszonom.

        Dr. Veress Dóra válasza a visszerek témában

        Kedves Kérdező! Leírása alapján úgy gondolom, hogy az édesanyja lábában már nem tökéletes az erek állapota és ezek keringése. Ezek a kis erek olyankor szoktak megjelenni, amikor a vénás keringés pang. Az állapot romlása megelőzhető azzal, ha édesanyja sok C-vitamint fogyaszt, rendszeresen mozog, különösen ha ülőmunkát végez. Szükség esetén gumiharisnya is viselhető, mert ez is javítja az erek keringését.


        Kérdés: 2011. július 24., 13:37; Megválaszolva: 2011. július 24., 22:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: