• Lábfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot, eleg hosszadalmas a problemam. 3 hete itthon ulok nogyogyaszati betegseeim miatt(missed ab majd mehgyulladas, verzesek) es eleg mozgasszegeny lett azota az eletem, ugyanis agynyugalmat javasoltak. A lakasban jarkalaok de kinn ritkabban csak ha orvoshoz megyek altalaban. kb masfel hete elkezdett fajni a bal labam, gondolom a sok itthonules miatt. Nem egy bizonyos helyen, hanem tobb helyen is, terd alatt altalaban de volt egy pont ted felett is ujjnyi magassagban. Megijedtem nem e trombozis lenne , elmentem neurologushoz multheten, ill, voltam Doppler vizsgalaton is, midnektto azt mondta a trombzoist kizarja. De a labam azota is faj. Milyen szakorvoshoz fordulhatok ezzel?(neurologus vizsgalt ill. belgyogyasz a dopplerrel)Hozzateszem labaim eleg vastagok, tulsulyos vagyok, 172 cm magas es 78 kg. Ma mintha terd alatt kicsit dagadtabbnak tunne a labam de nem lathato jol, ugyanis a labaim igyis eleg vastagok, de a dagadas minimalis ha van is.Mit ajanl igy latatlanba? Kosoznom elore is a valaszt

        Dr. Szanyi Andrea válasza a vetélés, lábdagadás témában

        Kedves Kérdező ! Javaslom mielőbb vérvétellel történő D-dimer vizsgálatát, mellyel egyértelmően ki lehet zárni vagy megerősíteni az alsóvégtagi trombózis lehetőségét.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2011. június 27., 13:34; Megválaszolva: 2011. június 28., 20:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: