• Trombozis tünetei

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Lábam kék foltos,és fájdalommal jár Liotonnál kezelem. Némileg csöken a fájdalmam.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a visszérgyulladás témában

        Lehetséges, hogy felületi visszérgyulladása van, de a pontos diagnózist látatlanban nem tudom megállapítani. Feltétlenül keresse fel a háziorvost, addig is Lioton menjen tovább!

        Dr. Csuth Ágnes
        Dr. Csuth Ágnes, rovatvezető
        családorvos
        Kedves Kérdezőnk!
        Kérjük, küldje el a WB szót a következő telefonszámra:

        06-90-642-541
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. június 24., 16:55; Megválaszolva: 2011. június 27., 13:33

        Tudjon meg többet: visszérgyulladás

        Egészség? Betegség?

        Nézze meg a WEBBetegen!

        Ezt olvasta már?
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jo napot kivánok, Érdekelne hogy szükséges volna egy részlegesebb vizsgálat.A férjem,bal láb trombozist szenvedett,a dopplert végeztek ,14 heparinos inyekciot szedett,majd felirtak két féle gyogyszert,de nevüket nem irom ugyanis Romániaban...
        Kedves Webbeteg! 3 nappal ezelott stepaerobikozni voltam.elegge megeroltettem a labaim izomlazam van. A bal labamon van egy kidulledo megvastagodott er amit latott ersebesz masfel honapja.azt mondta muteni nem kell kremezzem ha fajna.viszontost az eroltetes...
        1 hónapja mélyvénás trombózist kaptam. Kórházban voltam 12 napig, az orvos fáslit írt fel és combtőig kell fásliznom a lábam. Nem is lenne ezzel semmi baj elég jó minőségű fáslit írt fel nekem Urba-Len márkájú. A problémám az, hogy...
        14 éves tanuló vagyok és van kb. 10-13 kg súlyfeleslegem. Anyukámnak volt már trombózisa és nagymamámnak is volt már érműtéte. Nekem is kezd meglátszani egy-két hajszálér a bal térdhajlatomban és a vádlim külső részén valamint a...
        Tisztelt doktornő! Trombozisom van és emboliam is volt. Az lenne a kérdésem hogy mennyi mozgás az ami megengedett ? 2 hétig voltam kórházban. Alig mozogtam. Itthon is 4 napja fekszem kis mozgással. És még az hogy mit szabad enni? Tudna egy...
        Tisztelet Doktor Úr! 1 hete engedtek haza a kórházból mélyvénás trombózissal(zúzódás a bal bokán,gipszet kaptam,szúrtam a vérhigítót,trombózist kaptam bekerüléskor inr 0.99 prothrombin12.6).Syncumarból 2.5 mg kell szednem.Tegnap voltam...
        Tisztelt Dr.úr/nő! Múlthét kedden szültem, aminek hatására lett egy kB. másfél cm-es elég nagy külső aranyerem. Mondanom sem kell elég kellemetlen, és fáj. Azóta reparon kúpot,és kenőcsöt is használok napi 2*. Mennyi idő alatt múlik el,...
        Tisztelt Hölgyem/Uram! (Küldtem egy képet is a kérdésemhez. A kép természetesen illusztráció, ezzel akarom megmutatni, hogy hol helyezkedik el az ér a bal lábamon és főleg, hol lüktet, sajog az ér a lábamban.) 20 éves vagyok, idén kezdek...
        Tisztelt dr úr/nő! 2008 januárjában átestem egy jobb alsó végtagot érintő mélyvénás trombózison!Azóta évente legalább egyszer elő jön valamilyen probléma!Általában feszülést görcsös fájdalmat,illetve ödémát tapasztalok,néha...
        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Azért írok Önnek, mert lassan 9 éve dagad a lábam. 26 éves vagyok, rendszeresen sportolok, naponta körülbelül háromnegyed órát. 17 éves koromban kezdődött, amikor nyaralni voltunk Görögországban, a 40 fokos...
        15 éve autoimmun beteg vagyok,SLE. 9 éve egy felületi,most 1 éve mélyvénás lábtrombózisom volt.Warfarint szedek és kompressziós harisnyát hordok.8 hónapig I.kompresszióst,majd mivel csak II.-est lehet vényre írni,azóta azt. Fél éve doppler...
        Tisztelt Cím! 25 éves vagyok, nem túlsúlyos és nem étkezem egészségtelenül, sőt próbálok minél egészégesebben. Tavaly nyáron egyre gyakrabban észleltem, hogy a nap végére kissé bedagadnak a lábaim, estére éget, feszül az egész...
        Tisztelt Puskás Réka Doktornő! mint már említettem régebben 53 éves nő vagyok évek óta problémáim vannak mozgásszervileg.Már írtam önnek Mozgásszervi megbetegedés kapcsán 3 levelet most ismét szeretnék tanácsot kérni. Úgy egy hónapja...
        Tisztel Cím! Egy hónapja derült ki,hogy a jobb láb izomvénájában cruralis thrombozist mutattak ki.Jelenleg az INR-érték 1,96-39%.Kérdésem az menyi a gyógyulási ideje ennek a betegségnek,mikor mehetek,biztonságosan,vissza dolgozni,és hogy...
        Kedves dr.úr/nő Az én problémám elég kínos én egy 19 éves fiú vagyok. Két napja egy fürdésnél észre vettem a végbélnyílásomtól egy 1 cm-re lévő dudor nem fájt semmi kellemetlen érzés nem ért csak nyomásra volt érzékeny (...
        Kedves Doktorúr,doktornő! A családba van visszérben szenvedő beteg.Nagyon vékony a lábamon a bőr és csúnyán kilátszanak az ereim.172cm magas és 74 kg vagyok.Ha egy picit is beütöm a lábam 5perc és csúnya lila.Sokat talpalok,szakács...
        Én most 26 éves vagyok.21 évesen szültem de akkor még nem jelentkeztek a visszerek.Már vagy 3 éve álló munkát végzek.Tavaly nyár óta kezd visszeresedni a lábam és már a combom is.Persze fáj is és valamikor viszket is.Nekem nem picik vannak...
        Most 2 hónapon belül másodjára fordul elő ,hogy a WC papíron friss élénk piros vért vettem észre.Semmilyen más panaszom nem volt.És félek hogy valami komoly bajom van.Remélem tud valami választ adni.Esetleg még számot tehet az is hogy napi...
        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Azt szeretném megkérdezni Öntől, hogy mi az a venoszklerózis és mikor alakul ki?
        Tisztelt Doktor Úr! 5 évvel ezelőtt mélyvénás trombózis volt a jobb lábamba. Nagyon sokáig úgymond visszajött a lábamba az a fájdalom amit a trombózisnál éreztem. Már jóideje szerencsére teljesen jó a lábam. Sportolok heti 4x...