• Felületi visszérgyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Címzett! Szklerotizációs kezeléseket kaptam a lábamban, és a néhány napos fáslizás után mindkét kezelés alkalmával egy egy pici szakaszon felületi visszérgyulladásom alakult ki, ami igazából csak dudorként jelentkezik a lábamon, és enyhe sárgás színeződés van körülötte, az egyik pedig néha fáj is. Az érsebész azt mondta, hogy semmit ne csináljak vele, majd elmúlik. Ez tényleg így van-ee, és ha igen, kb. mennyi idő, mert a decemberben kialakult kis dudorok is látszanak még, talán kisebbek, de a 2 hete keletkezett, az kb. 2 cm hosszú. Előre is köszönöm megtisztelő válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a visszér témában

        Tisztelt Kérdező! A kezelés okozta hegesedés teljesen nem tűnik el. A kezelés után is hordani kell a rugalmas harisnyát fokozott terheléskor, mert a hajlam nem múlt el. Menjen vissa egy ellenőrzésre, mert ezek már nem a műtét utáni gyulladás jelei.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. március 11., 09:00; Megválaszolva: 2011. március 14., 21:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: