• Lábfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr/Nő! Kb. 3 hete napi gyakorisággal érzek szúró, csípkedő fájdalmat főként az alsó lábszáraimban. Megdagadva nincsenek. Mindkét lábamon vannak hajszál és vastagabb kék viszereim, de nem türemkednek ki. 49 éves elmúltam, eddig fogamzásgátlót szedtem, de ebben a hónapban már nem mertem újra elkezdeni, bár a családban nem volt trombózisos. Az Ön véleménye szerint mi lehet a fájdalom oka, mivel kezelhető és visszatérhetek-e tabletta szedésére? Köszönöm a válaszát előre is.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a visszér témában

        Kedves Kérdező! A visszeresség okozhat ilyen jellegű fájdalmat.Érdemes Detralex-kúrát tartania, visszér-tornát csinálnia, és kompressziós harisnyát hordania.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 12., 12:44; Megválaszolva: 2010. december 14., 11:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó