• Lézeres visszérműtét után....

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.-no kozel 3 honapja volt egy lezeres viszermutetem, es azota is erossen fajtatom a labam. Gorcsol, huzodik es ego erzesem van. Nyomasra is faj a labam a mutet helyen.A viszer a comb kulso felen volt, tehat nem a foer. Egy hete kaptam a labamba gyuladas csokkento injekciot, de meg nem nagyon eszlelem hatasat.Az orvos szerint a gyogyulas hamar tortent es huzza az idegszalakat. En ugy latom az orvosom sem tudja mi tortenik. Tisztelettel zsoka.

        WEBBeteg szakértő válasza a lézeres viszérműtét témában

        Kedves Zsóka!

        A lézer okozta hegesedés a panaszai oka. Ez volt a cél is hiszen a hegszövet tünteti el a vénákat, azonban a környezetét is érinti a hegesedés. Ez tud hasonló panaszokat okozni. külsőleg,  az érintett területen használjon gyulladáscsökkentő kenőcsöt. Mindenképpen kontrolláltassa a műtéti területet a kezelést végző intézetben. Amennyiben szükségét látja azaz panaszai nem enyhülnek, kérje ki egy lézeres visszérműtétet végző érsebész véleményét is.

         Dr. Boros Miklós


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-25 10:00:55; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 09:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: