• Visszér

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!

         

        Visszeres a lábam,és én már szedtem a Detralexet,csak annyi lenne a kérdésem,hogy mennyi ideig szedhető.Vagy esetleg kura szerűen kell.Mert úgy hallottam,hogy ez a tabletta a legjobb.

        Várom válaszát az e-mail címemre

        Köszönettel:Kriszta

        WEBBeteg szakértő válasza a viszér témában

        Tisztelt Kérdező!

        Kúraszerűen kell szedni a Detralexet, ez azt jelenti, hogy kb. 2-3 hónapos szedést követően 1 hónap szünetet kell beiktatni.
         
          Dr. Bodnár Edina


          
         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-17 22:26:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 15:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: