• Fontos kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Elnézést hogy megint ezzel zaklatom csak számomra ez nagyon fontos már több orvosnál is voltam hogy kideritsem hogy miért jelentek meg az erek rajtam egyik napról a másikra.Azt értem hogy nem fognak elmulni az erek hiszen azok mindig ott voltak és csak halványodhatnak.De a kérdésem az hogy akár szinte teljesen el is halványodhatnak?mert most sajnos még korrektor alatt is látszik én nagyon zavar:(Válaszát és megértését ujból előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a ér témában

        Tisztelt Kérdező!

        Én úgy gondolom, hogy teljesen el tud halványulni. Igyon nagyon sokat, hogy hidratált legyen a bőre. 

         Dr. Bodnár Edina


         

         

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-17 21:03:20; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 07:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: