• Visszér?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! 47 éves férfi vagyok. Kb. két hónappal ezelőtt lett a hímvesszőmön a vénán egy kb borsószem nagyságú dudor(?). Elég érzékeny, sokszor "érezteti", hogy létezik, mikor hozzáér valami- ruha, stb... A kérdésem az lenne, hogy ezzel milyen orvoshoz kell fordulni? Várom a válaszukat!

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz témában

        Tisztelt Kérdező!

        Próbáljon meg napi 2x1 tbl. Detralexet szedni, és Lioton géllel kenni a fájdalmas területet, és ha nem gyógyul meg 1 héten belül, forduljon urológushoz.

         Dr. Bodnár Edina bőrgyógyász


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-13 09:31:53; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 18:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó