• Szedhető-e Nootropil_visszeres

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Szeretnék érdeklődni,hogy van - e bármilyen összefüggés vagy okozhat -e problémát Nootropil szedése visszeres "betegnek"? Mivel lehet erősíteni a visszérfalat? Köszönöm a válaszát/Üdv,

        Dr. Molnár Dóra válasza a terápia témában

        Kedves Kérdező, a Nootropil nem erre a betegségre való. Javaslom, hogy menjen el angiológiai szakrendelésre, itt megállapítják vizsgálat után, hogy mi a legmegfelelőbb terápia az Ön problémájára. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2016. április 01., 09:25; Megválaszolva: 2016. április 03., 09:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: