• Gyulladt visszér és fekély!?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Anyósom kb. 4hónapja szenved a gyulladt visszerétől, és kb.2hónapja megjelent egy gennyedző seb is azon a területen. Orvoshoz nem hajlandó menni, akár hogy próbáljuk rábeszélni, de féltjük, ezért írok. Mindenféle kenceficét kipróbált rá: pl. svédcsepp, lioton gél, feketenadálytő liszt. meg még ki tudja mit. Mellékelek egy képet ami kb. 2 hetes kép, azóta több sötétlila rész van benne. Szeretnék véleményt hogy milyen seb illetve mire lehet számítani és esetleg valamit ajánlana rá, persze tudom hogy akkor lehetne leginkább ha "élő"ben látná. Nagyon fájnak a lábai, sokszor alig bír menni. Tehát ami a képen rózsaszín az már többnyire lila. Előre is köszönöm szépen a válaszát!

        Dr. Árki Ildikó válasza a lábszárfekély témában

        Tisztelt Kérdező! Kép nem érkezett, de ha érkezett volna, akkor sem lehetne csupán egy kép és levél alapján kezelni egy beteget. Anyósát meg kell győzni, hogy sürgősen forduljon orvoshoz, még mielőtt az eddiginél is súlyosabb állapotba kerülne.Mielőbbi gyógyulást kívánok!


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2015. június 15., 11:19; Megválaszolva: 2015. június 16., 22:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: