• A visszér lézeres kezelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő! 25 éves nő vagyok és sajnos visszeres lábat örököltem, újabb és újabb hajszálerek is jelennek meg a lábamon, nagyon gondolkodom ezek lézeres kezeltetéséről, hogy nyáron tudjak hordani rövidnadrágot szoknyát, illetve a strandon ne érezzem magam kellemetlenül. Mennyibe kerül egy ilyen kezelés, hol érdemes végeztetni és milyen veszélyekkel jár? Mennyi idő alatt gyógyul meg a kezelt felület? Egyszerre el lehet végezni mindkét lábon, vagy több alkalomra is szükség van? Köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a viszér témában

        A seprűvénák kezelésének csak egyik lehetősége a lézeres beavatkozás. Ezzel kapcsolatban ajánlom figyelmébe egészségügyi portálunkon a visszeresség címszó alatti cikkeket. Bármelyikre -így a lézeres kezelésre is- igaz, hogy általában több alkalommal szükséges ismételni a megfelelő eredmény érdekében. A beavatkozás során kialakuló minimális helyi gyulladás miatt fényvédelem szükséges, hogy az adott területen ne maradjon vissza barna pigmentfolt. Az árak szalononként nagyon eltérőek lehetnek, és meghatározó a kezelt terület nagysága, a beavatkozások száma. Gyakran lehet kedvezményeket igénybe venni többszörös kezelések alkalmával.

        Dr Gál Mónika bőrgyógyász


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-04-02 15:02:56; Megválaszolva: 2011. július 27., 17:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó