• Laboreredmény értékelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A Feleségem utolsó labor leletében a vizelet vizsgálatnál a Fehérvérsejt nagyon magas 94,0 db/ul. A házi orvos nem mondott semmit, hanem 2 hét múlva új vizelet vizsgálatra küldte. Mitől van az eltérés? Eddig nem volt.Még egy adalék. 2.-es tipusu cukorbetegsége van. Gyógyszerrel karbatartva 5.9-6.1 a cukra. Nagyon köszönöm segítségüket.

        Dr. Boros Miklós válasza a vizelet témában

        Tisztelt Kérdező! Panaszt nem okozó húgyuti fertőzés zajlik. Erre a cukorbetegség is hajlamosít. Igyon kamilla teát és legyen meg a kontroll vizeletvizsgálat. Ettől függ a gyógyszers kezelés szükségessége. Ellenőrízze vércukrát fokozottan.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. október 30., 21:27; Megválaszolva: 2011. október 31., 11:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?