• T. Doktorúr!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kérdésem a párommal kapcsolatos. Gyakran fellép egy problémai a sexuális együttléteink során. Nincs merevedési zavara, tehát több óráig is tökéletes merevedése van, viszont az orgazmus valamiért nagyon nehezen következik be. Kellemetlen érzése van, ha közeledik az ejakulácó. Segít, ha erősen összeszorítja a combjait. Szeretném tudni, mi lehet a gond, szeretném, ha neki is olyan jó lenne, mint nekem....Előre is köszönöm a válaszát!

        Dr. Kocsis István válasza a ejakuláció témában

        Tisztelt Olvasónk! Az elhúzódó merevedés, főleg ilyen fiatal korban első sorban lelki okokra vezethető vissza. A stressz, a meg nem beszélt kapcsolati konfliktusok, a kevés pihenés, a teljesítmény központú életvitel okozhat ilyet. Segíthet a napi tudatos, rendszeres lelassulás. Fontos este tíz órakor lefeküdni aludni, mivel az immun- és hormonrendszerünk tíz és éjfél között regenerálódik legintenzívebben.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István

        Kérdés: 2011. október 13., 11:28; Megválaszolva: 2011. október 13., 14:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó