• Piros makk

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő Elég későn fordulok "orvoshoz",de kezdek félni.Márciusban egy bulin elég illuminált állapotban voltam,és egy lánnyal töltöttem az estét.Ő menstruált,tampon volt benne,de nem foglalkoztam vele (kár volt).Másnap mintha ki lett volna dörzsölödve a makkon,fájt,égett.Aztán teltek a napok,hetek,de nem múlt el.Az égő érzés enyhült,de a pirosodás megmaradt,és egy halvány fekete elszíneződés jelent meg a makkom egy részén.A péniszem bőrfelületén is vannak változások,a bőr kihalványodott,de néhol szürkés lett.Mi lehez ez?Ami hónapok múlva sem múlik el?Kezdek tényleg parázni.Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Merth Gábor válasza a bőrelváltozás a makkon témában

        Kedves Kérdező! Hááát, elmondása alapján, valószínűleg kaphatott egy "szeretet csomagot". Azaz valamilyen fertőzése van, mely higgye el, nem fog magától elmúlni. Javaslom keressen fel egy urológiai vagy nemi beteg gondozó rendelést, ahol (tekintettel az időfaktorra illetve az egyéb kórokozók általi felülfertőződésre) érdemes lenne egy tenyésztéses vizsgálatot végezni, valamit az adekvát kezelést elindítani. Mivel kontakt úton terjed a fertőzés, az azóta létesített kapcsolatait is érdemes lenne megvizsgálni, no és persze akitől elkapta, szintén... Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor

        Kérdés: 2011. október 08., 12:23; Megválaszolva: 2011. október 11., 13:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?