• Nem jön ki sperma belőlem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Két éve szinte semmi ondó nem jön ki belőlem ha szeretkezek. 8 éve vagyok 2-es tipusú cukorbeteg. Nagy a baj?

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a ondó visszaáramlás témában

        Egyes gyógyszerek előidézhetnek hasonló tüneteket, főleg bizonyos vérnyomáscsökkentők és vizelési panaszokra felírt góygszerek. Maga a sperma hiánya nem baj, de mindenképpen konzultáljon egy urológus szakorvossal ez ügyben.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. október 07., 17:36; Megválaszolva: 2011. október 10., 21:25

        Tudjon meg többet: ondó visszaáramlás
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Néhány napja csípő, égető érzést érzek vizeletürítéskor. Voltam vele urológusnál ahol prosztatamasszázsos vizeletvizsgálat után antibiotikumot (Ciprinol) írt fel az orvos. Most lesz második napja hogy szedem a...
        Tisztelt Doktor Úr! Azt szeretném kérdezni hogy vannak merevedési problémáim. Cukros vagyok továbbaá magas vérnyomásra szedek gyógyszert. Nem inzulint kapok csak Meforalt szedek naponta 2 szemet plusz reggel szúrom magam a Victoza nevezetű...
        Tisztelt Doktor Úr! Egy hónappal ezelőtt húgycsőszűkület miatt TURP műtéten estem át, vagyis kitágították a beszűkült húgyvezetéket (ahol a húgycső és a húgyhólyag egymásba csatlakozik) és a prosztaták külső lebenyéből is...
        Tisztelt Doktor Úr! 90 éves nagymamám vizelttenyésztésének az eredménye a következő lett: Mikróba: Escherichia coli Csíraszám: 10^5/ml ESBL törzs Azt olvastam a neten, hogy ESBL fertőzést főként kórházban lehet "összeszedni", azonban...
        Tisztelt Doktor Úr, tegnap a szeretkezés után piros, pattanás szerű apró pöttyök jelentek meg a makkom felső részén, illetve attól feljebb a bőrön. Az aktus közben viseltem óvszert, de utána még érintkeztem a párommal. Nem szúr, fáj...
        Üdvözlöm. Egy éve anabolikus és tesztoszteron tartalmú szteroidot hasznàltam,kisebbek lettek a heréim,nőiesedtem,és ez nem àllt helyre. .Pàr hete voltam urulógusnàl mindent rendben talàlt a vizsgàlatkor,majd vérvételen tesztoszteron szint...
        Tiszteletem. Pár honapja észre vettem egy kb 2 mm es csomot a péniszem bal szélén kb közép tájon. Ide oda minimalisan el tudom tolni nyomasra nem szokott érzékeny lenni... bár most h piszkaltam egyszer egy kellemetlenebb érzésvolt mikor...
        Tisztelt Doktor Úr! 23 éves férfi vagyok. Az elmúlt időszakban tapasztalom, hogy vizelés után szinte minden esetben csurog még ki vizelet, azonban nem csak a "megszokottnak" mondható egy-két csepp.(Talán a vizeletsugár erőssége is gyengébb...
        Tisztelt Doktor Úr! A makkom hegyén, a húgycsőnyílásnál egy fehéres gömbszerű kinövést vettem észre. Ez lehet nemi szervi szemölcs? A másik problémám pedig hogy piros kiütések szoktak megjelenni, hámlani szokott. Kezeltem már...
        Találtam egy csomót a bal herémnél és az hasam alatt egy tompa fájdalom jelentkezik de csak ha megerőltetem vagy dolgozok, ha pihene semmi gond és a csomó is mintha kicsit visszahúzódna. Érdekelne a véleménye, hogy ez csak lágyéksérv vagy...
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Egy hónapja kb.sokszor kell pisilni járnom,ha tartogatom,v nem megyek el azonnal wc re megfájdul a hólyagom,petefészkem körül.Görcsös ,szúró érzés.Nőgyogyászaton voltam,semmi rosszat nem talált,uh-al sem látott...
        Tisztelt Doktor Úr, 22 éves nő vagyok és tegnap reggel azt vettem észre, hogy zavaros, kolaszerű a vizeletem. Nem fájt, nem csípett, és csak egyszer fordult elő. Utána normális lett a színe. Előző este meggysört ittam, és reggel is, illetve...
        Tisztelt doktor úr! Az elsődleges problémám újév környékén került elő. Reméltem, hogy elmúlik. De nem így lett. Szexuális életet még augusztus táján éltem így őszintén remélem, hogy nem ilyen dologról van szó. Ez a "fehér" folt...
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy pár hónapja fáj a húgyhólyagom. Van amikor elmúlik, vagy alább hagy, de mindig visszatér. Menstruáció idején elmúlik (tampont használok) Vizeléskor a hólyagom környékén...
        11 hónapos kisfiamnak nincs a zacskóban a kis herélye. a dr nő csak annyit mondott nem jó. de hogy mi lehet a köv. ? azóta sem érzem hogy vissza állt volna. mit tegyek, ill. mi lehet a következménye ennek, ill.mitől lett ez? köszönöm
        Jó napot Doktor úr! Egy olyan problémát fedeztem fel egy hete,hogy valamilyen dudor található a péniszemen a makk alatt.Bal irányba halad kb. 1 cm lehet.Fájni nem fáj,elszíneződés nincs.Lankadt és merev állapotban is tapintható,nem mozdul a...
        Szép napot kívánok!Nagyon aggasztó problémám van,pedig csak 19 éves vagyok.2002-2003 körül 7-8 évesen lettem teljesen körülmetélve.Eleinte nem zavart,sőt szerettem.Viszont két éve,szinte teljesen érzéketlen a makkom,ami nagyon zavar a...
        16 eves vagyok es a herezacskomon van 1-2lilas ér amilyen a herevisszere utal csak az idegesit, hogy nem tudom mi lehet a bal herem folott mert ott pedig erzem, hogy van valami rugalmas csomo.ez is a hereviszertol lehet?
        2 gyermekem születését követően inkontinencia problémáim miatt TVT-O műtétet végeztek 2011-ben. Most a 3. gyermekemmel várandós vagyok. Az elvégzett szalagplasztikai műtét kizárja-e a normál úton történő szülést? Javasolt-e a...
        Tisztelt Doktor Úr, ezekre az elváltozásokra lettem figyelmes, különálló kis fehér pontok,sem irritációval nem jár, sem más egyéb panasz nem köthető hozzájuk ezért sem tudom behatárolni a pontos keletkezésük idejét.Tartok tőle, hogy a...