• Nem jön ki sperma belőlem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Két éve szinte semmi ondó nem jön ki belőlem ha szeretkezek. 8 éve vagyok 2-es tipusú cukorbeteg. Nagy a baj?

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a ondó visszaáramlás témában

        Egyes gyógyszerek előidézhetnek hasonló tüneteket, főleg bizonyos vérnyomáscsökkentők és vizelési panaszokra felírt góygszerek. Maga a sperma hiánya nem baj, de mindenképpen konzultáljon egy urológus szakorvossal ez ügyben.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián
        Kedves Kérdezőnk!
        Kérjük, küldje el a WB szót a következő telefonszámra:

        06-90-642-541
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. október 07., 17:36; Megválaszolva: 2011. október 10., 21:25

        Tudjon meg többet: ondó visszaáramlás
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktor úr!A gyakori vizelési panaszommal fordulok önhöz,mert már nem tudom hogy mit csináljak.Sokat van vizelesi ingerem és kell is vizelnem és tudok is,viszont sürün ami nem jó.Az útobbi idöben már alhasi fájdalom és a nemszervebe is...
        T.Doktor úr ! Két napja a péniszem makkján olyan nem kellemes bizsergést érzek, mintha a véráramlást érezném,mintha lüktetne.Nem fáj,csak nagyon idegesítő
        Tisztelt Doktor Úr! Már háromszor kaptam Öntől választ. Újabb fejlemény Prosztata MR. Vélemény: TUR utáni állapot. Tu.prostatae, amely a morphológiát tekintve többgócú. Tokon túli terjedés, vesicula seminalis és rectumra történő...
        Kedves Dr. Úr! Kb. február elején tapasztaltam reggel ébredés után, hogy 1 csepp vér folt és mintha váladék folt lenne az alsónadrágomban. A második napon reggelén is volt egy csepp vér folt, de aztán ez megszűnt és csak a váladék...
        Kedves Doktor Úr! Arról érdeklődöm, hogy ha a vérvételnél a kreatinin szintem 102 és a GFR adatom 53 és az urológus azt mondta, hogy ez nem jelentős eltérés, nem kell vele foglalkozni, akkor megnyugodhatok, vagy forduljak másik orvoshoz. Hasi,...
        Üdvözlöm Dr. úr! 1 hete köröbelül sokat voltunk eggyütt a párommal, és azt vettem észre, hogy pár napja a fitymánon, a nyíláson van egy pici bub, ami nemrég elkezdett kicsit fájni, szúró érzés, vagy nem is tudom. Nem mindig érzem a...
        Tisztelt Dr. Úr! Három napja vízelési problémáim vannak, első nap szédültem, hányinger fejfájás és gyakori vizelés mellett csíp és alvad vér darabok vagy vérrel együtt. Algoflex ibuprofén tablettát szedtem, teát iszom, étvágyam nincs....
        2/2 2015. január Hólyagtükrözés:sipoly a hüvely végén/orvos áttud nyulni az ujjával a hókyagba/ Mit mondanak? Annyira rosszak a szöveteim a sugártól /hűvelyem végén a szövet vékony és kemény/ hogy nem gyógyulnak. Összevarják és...
        Tisztelt Doktor Úr! Olyan problémám lenne, hogy körülbelül 1 éve volt egy kétes szexuális ügyem egy lánnyal. Orálisan elégített ki a lány és a szájából pontosabban a torkából kaptam el valami nemi betegséget. Egy hét után...
        Tisztelt Doktorúr! Körülbelül 1 hónapja kezdődtek panaszaim , véres vizelés után 10 napig szedtem cifloxint. Pár nap szünet után ujra véres volt a vizeletem látszólag is, ezek mellett a háziorvosom több alkalommal is nézte és minden...
        Üdvözlöm Doktor Úr/Hölgy! Egy olyan problémával szeretnék Önhöz fordulni amely nem mindennapi. Az a helyzet, hogy 19 éves koromban először Önnel fogom megosztani ezt a történetet. A lényeg az, hogy a péniszem fejlődése elkezdődött makd...
        Tisztelt doktor úr/ doktornő! Kb. 1 éve egy aktus alkalmával, lovagló pozícióban a partnerem tett egy erőteljes mozdulatot. Kellemetlen roppanást éreztem a péniszemben. Azóta a merevedésem lényegesen gyengébb, sokszor a behatoláshoz sem...
        Tisztelt Doktor úr! Az év elején kezdődött egy derékfájás, medence környéki fájdalommal, majd a fájdalom "bent" a medencémben is felerősödött. Elmentem urológiára, ahol a vizsgálatok után a következőket írta az orvosom a leletre: vese...
        Kedves Doktornő! Azzal szeretnék magához fordulni, hogy a jobb herém föntebb van jóval, mint a bal herém, szinte közvetlen a hímtag alatt van, viszont ha előrehajolok, leereszkedik a bal mellé, ha felállok, vagy behúzom a hasam, akkor ismét...
        Szeretném megtudni a barátom herék ököl nagyságuak de álitása szerint nem fájnak lehetséges volna hogy VÍZ sérve lene? ha igen az mivel jár !és mi atehendö ? mert nem hajlando orvoshoz meni!
        Tiszteletem!A problémám a következő,azt vettem észre hogy az elmúlt kb.1 évben a spermám mennyisége és állaga megváltozott,sokkal sűrűbb és kevesebb lett és ez által magömléskor nem a régi nagy spricceléssel távozik a sperma hanem csak...
        (Elore is elnezest az ekezet hianya miatt) A problemam januar elejen kezdodott. Eleinte azt hittem, hogy egy egyszeru felfazasom van. Gondoltam, minden no atesik rajta nekem se lehet nagy gondom. Eloszor az SZTK-ba mentem urologiara, ahol felfazasra adtak...
        Tisztelt Doktor Úr! A párommal kapcsolatban szeretnék kérdezni Öntől. Egy ideje a makkján fehér folt látható. Nem kiemelkedő, sima, olyan mint a bőre többi része, azonban teljesen fehér. Körülbelül 1 cm x 0,5 cm nagyságú. Fájdalom,...
        T.Dr-úr! Ultrahang vizsgálat megállapitotta hogy a prosztatám le van meszesedve.PSH-vérvétel jó. Mit tehetek hogy megszünjön a meszesedés,üdv Miklós
        Jó estét kívánok! Már úgy 3-4 hete volt egy flerunotomiam gyógyulási folyamat orvosom szerint rendben (első kontrollon mondta ezt). Azóta próbálgattam jól is sikerült ez beavatkozas elejinte fájt mintha az a kis bőr rész beszakadt volna...