• Nem jön ki sperma belőlem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Két éve szinte semmi ondó nem jön ki belőlem ha szeretkezek. 8 éve vagyok 2-es tipusú cukorbeteg. Nagy a baj?

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a ondó visszaáramlás témában

        Egyes gyógyszerek előidézhetnek hasonló tüneteket, főleg bizonyos vérnyomáscsökkentők és vizelési panaszokra felírt góygszerek. Maga a sperma hiánya nem baj, de mindenképpen konzultáljon egy urológus szakorvossal ez ügyben.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. október 07., 17:36; Megválaszolva: 2011. október 10., 21:25

        Tudjon meg többet: ondó visszaáramlás
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr/Hölgy Körülbelül 1 éve észleltem a bal herém alján egy jól elválasztható, kb 1cm es, rugalmas "valamit", olyasmi állagú , mint a mellékhere és ezzel együtt egy icipicit nagyobb a bal herém, mint a jobb. Önvizsgálat és...
        2napja furcsa érzés van a bal herémnél, mintha ütés érte volna ahhoz hasonló a fájdalom, nagyon enyhén fáj... Semmi elváltozás nincs nyomásra sem fáj meg semmi, mintha kicsit nyomasztó fájdalom lenne, vagy nem is tudom. Ha kicsit felpolcolom...
        Kedves Doktor Úr! Kérdésem 2015 nyár óta folyamatosan visszatérő csípő vizeléssel kapcsolatban lenne. 2015 nyarán véres volt a vizeletem. Kaptam antibiotikumot és rendbe is jöttem. Rá egy hónapra ismét csípő vizelésem volt megint kaptam...
        jó napot DR ÚR lene pár kérdésem remélem tud segíteni kb 7 hónapja volt baloldali here eltávolításom,cistozis miat,daganat nem volt jelen nem is kaptam más kezelést azóta fáj a műtéti hegvágás kőrül medig tarthat ez? másik fő kérdés a...
        Szép napot dr úr!! A problémám a merevedés gyakori elmaradása hölgy jelenlétében is!! Volt egy balesetem másfél éve talpra estem eltört mindkét lábam lehet e összefüggés??
        Tisztelt Doktor Úr! Egy évvel ezelőtt enyhe prosztatagyulladásom volt, gyógyszerrel kezelve néhány nap alatt elmúlt. Mindenféle vizsgálat, labor megtörtént, semmilyen gondot nem jeleztek az eredmények. A napokban ismét előjöttek ugyanazok a...
        Tisztelt doktor úr! Azzal a problémával fordulnék önhöz hogy a péniszemen a makk mögött van egy fehér ilyen hússzerű kinövés nem viszket nincs semmi panaszom és nemtudom kihez forduljak vele?A mérete apró csak zavaró hogy lehet esetleg...
        Tisztelt Doktor úr. 30 éves férfi vagyok. Gyermekkoromban sérvvel műtöttek, nem tudom ennek oka -e vagy más rendellenesség áll a háttérben, de nincs ondóm. Minden megfelelően működik, de nem jön. Voltam már orvosnál korábban de nem...
        Kedves Doktor Úr! Fiamnak herecsavarodása van túl van ultrahangon vér-vizelet vizsgálaton. 5napot töltött kórházban nem műtötték meg mert azt mondták részben van elhalva és még hormont termel. Antibiotikumot kap és jegelést javasoltak.....
        Azzal a problémávával fordulok Önhöz, hogy fiatal korom ellenére merevedési zavar lépett fel nálam. Az aktus megkezdése előtt még nincs semmi baj, a kezdéskor viszont lelankad. Eddig soha nem volt ilyen gond velem, gyakran naponta 3x is volt,...
        Tisztelt Doktor úr! Érdeklődnék hogy hogyan mivel lenne gyógyítható, úgy érzem merevedési problémám van. kezdeti stádiumba nincs semmi baj vele,megkeményedik egészen. Az aktus közben meg lelankad teljesen.Nem mindig akar újra éledni utána....
        Tisztelt doktor úr! A következő dologban kérem a tanácsot: Egyedülálló ferfi vagyok, vallási jellegű okokból önmegtartóztatásban. Minden éjszaka folyamatosan arra ébredek hogy merevedésem van, amit egyébként normálisnak tartok, de az...
        Tisztelt Doktor ùr! 2 ève állapìtottak meg krònikus prosztata gyulladást nálam.Csak prosztata tapintásos vizsgálat törtènt. A panaszaim sűrű vizelès ès lágyèk-gát fájdalmak .Antibiotikummal kezeltek.Azóta már kètszer újra kezeltek...
        Tisztelt Doktor Úr! Kisfiam 5 éves és kétoldali herevizsérv műtétre várunk teljes altatásban.Rettenetesen féltem a műtettől és érdekelne hogy mennyire veszélyes kockázatos ez a műtét,hogyan zajlik és utána mennyi idő a...
        Tisztelt doktor úr, 2015 augusztusában erős fájdalmak jelentkeztek deréktájékon baloldalt. Kezdetben azt hittem, hogy a gerinc melletti izmaim görcsölnek, mivel van egy kis gerincferdülésem és gondoltam, hogy az izmok túlterhelődése lehet a...
        Tisztel Papos istván!!! az lene a kérdésem hogy miért van mind két herémen kis apro csomo apámnak mutatam azt monta az az ondovezeték bekapcsolódása de ami legjobban agazt a bal herémen van egy 1 cm es nem csomo joban kerek alakja van de elég...
        Tisztel Papos istván!!! az lene a kérdésem hogy miért van mind két herémen kis apro csomo apámnak mutatam azt monta az az ondovezeték bekapcsolódása de ami legjobban agazt a bal herémen van egy 1 cm es nem csomo joban kerek alakja van de elég...
        Tisztelt Doktor Úr ! Több éve állandóan fennálló tüsszentéskor,nagyobb súly emelésekor....s egyéb hasonló esetben előforduló vizelete elcsöppenésem,sőt nagyobb mennyiségű vizelet is van hogy távozik ilyenkor.42éves vagyok csak aminek...
        Tisztelt Doktor úr! Olyan panaszom van, hogy sexuális együttlét után 1 nappal másnap reggel hasi fájdalmat érzek főleg akkor, ha nagy levegőt veszek. A fájdalom a köldök illetve közvetlen a köldök alatti területre koncentrálódik, tehát...
        egyik este, mint majdnem mindig, állt mint a cövek, én meg próbáltam nem hozzányúlni, hanem aludni, és egyszer csak a tövétől kicsit joobra és felfelé egy fél másodpercig nagyon fájt, majd az erekció elmúlt, és azóta se áll fel rendesen