• Nem jön ki sperma belőlem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Két éve szinte semmi ondó nem jön ki belőlem ha szeretkezek. 8 éve vagyok 2-es tipusú cukorbeteg. Nagy a baj?

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a ondó visszaáramlás témában

        Egyes gyógyszerek előidézhetnek hasonló tüneteket, főleg bizonyos vérnyomáscsökkentők és vizelési panaszokra felírt góygszerek. Maga a sperma hiánya nem baj, de mindenképpen konzultáljon egy urológus szakorvossal ez ügyben.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. október 07., 17:36; Megválaszolva: 2011. október 10., 21:25

        Tudjon meg többet: ondó visszaáramlás
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Dr Úr!Baleset miatt 11 napja műtötték a combcsontomat.Velőűrszegezés reteszelt,spinális anaeszteziológia zajlott. A műtét után és azóta is zsibbad és érzéketlen a péniszem, nem is működik úgy mint a baleset előtt. Kezelőorvosom...
        Tisztelt Doktor Úr! Március közepén volt a prosztata,ondóhólyag és a kismedencei nyirok eltávolításom.A műtét utáni kórbonctani lelet olvasása után az operáló orvosom azt mondta,hogy gyakorlatilag tünetmentes vagyok.Szépen javulgatnék,de...
        Jonapot! Eszre vettem akar onkielegitesnel vagy szexnel a bor makkomrol feljon de nem marad ott!Allo helyzetbe meg nehezen is jon fel ! Nincs baj a szexel csak zavar es mostanaba ilyen piros sbes lesznek a makkomon es a makkom alatt feher pontok!Lehet gomba...
        Jo napot! Olyan problémám van már két hónapja: hogy néha hirtelen viszketés vagy fura fájdalom van, vagy inkább hirtelen belenyilal a makkomba. És kicsit piros foltos is. Nem vészes csak fura érzés és zavar. Eleinte kentem betadine oldattal de...
        Tisztelt Dr. Úr! 6 hete barna foltok jelentek meg a spermámban, mellé időnkénti, de kezelhető fájdalom. Azonnal urológushoz mentem, aki egy erős felfázásra gyanított, hiszen tudja, hogy hűtőházban dolgozom. A vizelet negatív, a PSA 1,17, a...
        Tisztelt doktor úr! A makkom alatt a jobb oldalon észrevettem egy dudort.Semmilyen elszíneződés sincs rajta,nyomásra sem fáj viszont kemény.Körülbelül félborsónyi nagyságú,de lehet még annál is kissebb.Amikor elmozdítom a fitymámat...
        Kedves Doktor Úr! Többször volt már vesekövem és rendszeresen járok kontrollra urológushoz is, mégis megkérdezmém öntől, hogy vajon időnkénti szódabikarbóna kúra megakadályozná-e a továbbiakban a vesekőképződést természetesen...
        Jó napot kívánok Doktor Úr! Először 3 éve kezdődtek nálam a felfázás szerű tünetek. (fájó,véres vizelet, deréktáji fájdalom, gyakori vizelés) Voltam már több orvosnál is, 3 urológusnál, nőgyógyásznál stb.. De sajnos nem kaptam...
        Jo napot kivanom! Korabban feltette mar kerdest ezzel a problemammal. A peniszemen a kepem.lathato holyag szeru seb lathato es az ajanlott travocort krem hatasara sem mult el. Mit tegyek? Szexualis eletem szuneteltessem? Kerem segitsen. Gatlasos wmber...
        Tisztelt Doktor úr! Pár éve úgy döntöttel, hogy házasságig nem élek neki kapcsolatot. 1-1,5 hónapja már nem is önkielégítek. Akkor kezdődtek el olyan panaszok, hogy a nemi szervem makk, fityma részénél olykor éreztem/érzek, egy fajta...
        Tisztelt Webbeteg! A kérdésem az, hogy a lent ismertetett tüntetek alapján anatómiai problémám lehet? A lentiek alapján javasolt urológust szakorvost felkeresni? Nyugalmi állapotban a péniszen bőr hátrahúzható, a makk teljesen látszik,...
        Tisztelt DR-Úr!Édesapám 86-éves.Magas ALP -érték miatt (2079 U/L) 2016. o2.04-én I.sz. BEL. Klinikára került kivizsgálásra.(Epekövet találtak, távolítottak el). Ezután erős fogyás,étvágytalanság miatt május 09-én újra visszakerült a...
        Tisztelt Doktor Úr! Az elmúlt napokban vizeletteszt csíkkal néztem a vizeletem./62 éves vagyok , picit csípett a vizelet/.A teszt csak a vérnél mutatott elszineződést, véleménem szerint egy keresztes lehetett. Elmentem a háziorvoshoz, aki a...
        Üdvözlöm! Egy olyan problémával fordulnék önhöz, ami már egy ideje fent áll, de igazából nem is tudom probléma-e csak szeretnék biztosra menni. :) A spermám egy része normális, fehér, olyan állagú amilyennek kell lennie. Viszont...
        Üdvözletem! Pár héttel (6-8) ezelőtt a hímvesszőmön megjelent valami dudorszerű képződmény. Képet mellékelem. Tapintható, fájdalom- és viszketés mentes, nem észleltem benne semmiféle folyadékanyagot sem, vagy bármi mást, ami...
        Tisztelt dr úr! A páromnál nem rég here daganatot állapítottak meg amivel 2 hete megműtötték! Ma kaptuk meg a ct eredményt amiben szeretném kérni a dr úr véleményét! Röviden ami aggaszt a jobb oldali 3. tüdőssegmentumban egy 3 és egy...
        Tisztelt Doktor Ùr! Egy olyan panasz miatt ìrok Önnek,hogy 12 hetes kismama vagyo mùlt hèten voltam vizelet vizsgàlaton ès fehèrvèrsejt 6,vörösvèrtest 10 volt benne.Az lenne a kèrdèsem ,hogy mennyire ad okot aggodalomra ez az eredmèny??Mùlt...
        Kedves Dr. Papos István! 7 éve szenvedek kétoldali here és mellékheregyulladásban. A gyulladás kiváltói: enterococcus faecalis és enterococcus faecium. A jobb mellékherémen 1,3 centis, a balon pedig 0,9 centis joindulatu ciszta található. Az...
        Kedves Doktorúr! 5 hete van fennt dupla j katéter vesekövességem miatt.ESWL terápián túl vagyok,viszont fájdalmas a vizelet ürítés.(a húgycsövem szúr és alkalmanként fáj a húgyvezetékem is amihez még derékfájdalom is társul)...
        Tisztelt Doktor Úr!!! A panaszom a következő Önkielégítés után a következő 3 alkalommal véres volt az ondóm. mostanra pedig barna színű lett a színe és sok barna színű 1-3 mm nagyságú barnás zselés darabok vannak benne.