• Hogyan tudnék ebből kigyógyulni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot ! Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy egy hónap alatt már kétszer felfáztam, mind a két alkalommal antibiotikumot kaptam a háziorvostól. Ezen a héten már megint előjöttek a panaszok, de most nem az ürítéskor fájt és csípett, hanem utána, mintha nem ürültem volna ki teljesen. Ma voltam vizelet tenyészeten, és azóta hogy először felfáztam, színtelen a vizeletem. Ez lehet attól, hogy nagyon sok vizet iszok hogy kitisztítsam magam? Nagyon félek a szextől is, olvastam, hogy sokszor szex után esnek vissza ebbe a betegségbe. Ez lehetséges? Mire vigyázzak? Iskolába is párnán ülök, mindig hordom magammal. Köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Sok nő sajnos hajlamos a húgyúti fertőzésekre, igyon bő folyadékot, javaslom a kamillateát, szedjen rendszeresen tőzegáfonya kivonatot, kerülje a hideget, aktus után irrigáljon, így tudja megelőzni a problémát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 28., 14:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 11:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: