• Fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Olyan problémával fordulok Önökhöz,hogy a páromnak bizonyos időnkénk bepirosodik a himvesszője,ill.a makk rész.Függetlenül attól,hogy együttvoltunk-e vagy sem.Bár a szeretkezések után a pirosodás még csúnyább.Sőt,valamikor még apró fehér kis pöttyök is vannak rajta.Ráadásul ez enyhe fájdalommal is jár,ami 4-5 napig tart.Azt azért el kell mondanom,hogy nekem is volt gombás fertőzésem,amit nagynehezen tudtunk csak kikezelni.

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi fertőzés témában

        Tisztelt Olvasónk!

        A makk gyulladása gombás, vagy bakteriális eredetű lehet, de létrejöhet kórokozó nélkül is. Lehet érzékeny a makk  egy óvszerfajtára, illetve az abban lévő spermaölő anyagra.  Amikor a panasz jelentkezik érdemes első körben urológust felkeresni,  aki, ha kell vizelet, vagy ondó tenyésztést végezetet, illetve tovább küldi az STD szakrendelésre, a bőrgyógyászat szexuális úton terjedő betegségek szakrendelésére.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-07 14:07:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 12:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: