• Intim testrész betegsége

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelettel azt szeretném megkérdezni, hogy férjem panaszkodik hogy gyakori vizelési problémái és székrekedési problémái vannak, ami korábban nem volt. Nem beszélve, arról, hogy intim együtt létet nem kívánja, mert állandó puffaddság érzet, és a pénisze gyulladásra utaló tünetei vannak. Kérem szíves válaszát, mi előbb kezeltetni tudjuk.Előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gyakori vizelés témában

        Kedves Kérdező! Vizsgálat nélkül nem lehet kezelést javasolni, vizeletvizsgálat mindenképp szükséges, a haspuffadás és székrekedés miatt sok rost, probiotikum javasolt, a pénisz gyulladásos tüneteivel pedig keressen fel bőrgyógyászt, ez sem diagnosztizálható vizsgálat nélkül.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 20., 16:03; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 11:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: