• Rövid fitymafék műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! 4 napja volt egy rövidfék műtétem, minden rendben ment, nem volt semmi panaszom. De ma arra lettem figyelmes, hogy elkezdett folyni a vér a varratoknál. A bőrt nem merem felhúzni, meg fáj is. Segítséget szeretnék kérni, hogy mit tegyek. Vagy ez normális ilyenkor? Esetleg kenjem valamivel?És mennyi idő a gyógyulás? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a Rövid fitymafék műtét témában

        Némi utóvérzés előfordulhat, főleg a fitymafék bemetszésekor. Egyenlőre pihentesse, ne húzza hátra. Egy két nap múlva kamillával áztassa fel, majd Neogranormon kenőcsöt, vagy sudocream-et használjon.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián

        Kérdés: 2011. szeptember 14., 10:58; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 21:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: