• Csomó a péniszen.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nemrég egy csomót vettem észre a péniszemen. A csomó a makktól kicsit lentebb kb. közép tájt található, mintha a húgycsövet venné körül. Vizelésben nem okoz gondot, és nem fáj. Merevedéskor viszont fáj és ahol a csomó található megtörik a pénisz vonala. Mi lehet ez? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a csomó a péniszen témában

        Lehetséges hogy egy úgynevezett penis plastica) és tünetei" >Peyronie betegségről beszélünk, mely a pénisz egyes rétegeiben keletkező mikrocirculációs zavar következménye lehet. Feltétlenül forduljon Urológus szakorvoshoz, és lehetőleg ezzel foglalkozó specialistát keressen. Addig is nagy dózisú E és D vitamin szedését ajánlom.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián

        Kérdés: 2011. szeptember 13., 18:00; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 08:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: