• Vizelési inger

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr! Egy 22 éves srác vagyok. Elvileg egészséges! Azonban az elmúlt kb másfél hónapban nagyon sűrűn van vizelési ingerem. Legtöbbször kell is pisilnem, de van mikor nem nagyon. Vizelés után is van, hogy úgy érzem, hogy nem ürült ki teljesen. Ez mi lehet? Tudom, hogy el kell menni orvoshoz, csak már a legrosszabbra is gondoltam. A doktor úr mit mondana mi állhat ennek a hátterében? Lehet egy elhúzódott felfázás, vagy valami komolyabb baj is lehet 22 évesen? Elmentem múltkor az sztk-ba és a két órás rendelés másfél óra késéssel kezdődött, és nem tudtam megvárni amíg sorra kerülök. Kicsit félek, hogy ez valami komoly. Már a ráktól kezdve mindenre gondoltam, arra is, hogy emiatt nem lehet gyerekem. Várom a Doktor Úr válaszát. Üdvözlettel Dávid

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a gyakori vizelési inger témában

        Nem hinném hogy komolyabb kórkép áll a háttérben. Leginkább prosztatagyulladásra gondolnék, de sajnos ehhez feltétlenül szükséges hogy orvos is lássa. Ha zavarja a dolog szánja rá az időt és várja ki a vizsgálatot.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián

        Kérdés: 2011. szeptember 11., 19:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 08:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: