• Hasi fajdalmak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő!Nem is tudom,hogy hol is kezdhetnem.Elsosorban elszeretnem mondani h egy nagy trauman estem at ezt csak azert mondom mert lehet kozze van a dologhoz!Par napja szuro erzest vettem eszre vizeles kozben es az hasam alatt is faj.Menstruaciom most mult el,de viszont ma reggel eszrevettem egy kis verzest a szekletemen.Erre lennek kivancsi h ezt komolyan kell vennem vagy csak a nem jo taplalkozas eredmenye es egy sima felfazas!?Valaszat elore is koszonom.

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a felfázás témában

        Aranyeres panaszok okozhatnak véres székletet, de ha huzamosabb ideig jelentkezik, akkor érdemes kivizsgáltatni. Rostban gazdag étrendet javaslok. A felfázásra tőzegáfonya kivonat szedését javaslom.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián

        Kérdés: 2011. szeptember 08., 16:05; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 06:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: