• Mi lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Észrevettem h combtövemnél (ágyék?) a bőr elkezdett barnulni szóval ilyen barnásabb lett és nem tudom mi lehet ez.. Emellett a péniszemen kis fehér pattanásszerű dolgok jelentek meg ez sem igazán tudom h mi lehet. Válaszukat előre is köszönöm.

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a színváltozás, fehér kiütések témában

        Az előbbi panasza miatt bőrgyógyászati vizsgálatot javasolnék, a péniszen észlelt elváltozás véleményem szerint nem igényel teendőt. Ezek feltehetően apró kis faggyúmirigyek mely hormonális hatásra váltak "láthatóvá". Esztétikai probléma csupán, nem fertőzés.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián

        Kérdés: 2011. szeptember 07., 19:06; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 06:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: