• E-coli baktérium

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! E-coli baktériumot találtak a hüvelyeben, és a párrommal fogamzásgátlóval védekezünk. Ez a probléma őt is érinti? A baktérium,nála is megtalálható? Hogyan kezelhetjük? Én hüvelykúpot kaptam a problémára. Köszönettel Emese

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a E. coli fertőzés témában

        Inkább a végbéltájékra jellemző ez a flóra, de amennyiben a hüvelyflóra egészséges, nem okoz problémát. Hüvelykúpot használja és vigyázzanak a higiéniára, használjanak esetleg óvszert.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián

        Kérdés: 2011. szeptember 05., 19:51; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 14:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: