• Májkárosodás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cim! Segitsegre lenne szüksegem, a 6 honapos kislänyomnak vesemedencegyulladäsa van, 6 napja kapja az antibiotikumot a CRP je lejebb is ment de a GGT 230, a GOT 197 a GPT 272. Nemetorszägban vagyunk, itt kezelik a gyereket, azt mondjäk hogy mär ha az alapbetegsegtöl lett volna magas, akkor elvileg mär csökkenie kellett volna az ertekeknek. Kerem irjäk meg szämomra hogy mennyire sulyos a dolog es hogy mi lehet ez? Köszönettel!

        Dr. Merth Gábor válasza a vesemedence gyulladás témában

        Kedves Kérdező! Innen annyit tudok csak mondani, kérdés, milyen gyógyszereket kapott eddig a kislánya? A penicillin illetve ebből keltezett anyagok "nem bántják" a májat, (másfajta antibiotikumaikat szerintem nem adtak) de nem tudom, kapott-e más gyógyszert is. Ha nem kapott májkárosító gyógyszereket, ki kell vizsgálni a dolgot, mert elképzelhető, hogy párhuzamosan zajlik több kóresemény! Jobbulást kívánok a kislányának!


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor

        Kérdés: 2011. szeptember 05., 16:20; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 02:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: