• VIZELET PROBLÉMA

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        gerincbe altattak a műtét után nem tudtam vizeletet produkálni ezért katétert helyeztek fel miután kivették a katétert sűrű de probléma mentes volt a vizelés kettő napon keresztül .most nehezen indul meg a vizelet és akkor is csak vékonyan. előre is köszönöm aválaszt

        Dr. Merth Gábor válasza a vizeletelakadás témában

        Kedves Kérdező! Innen a távolból "megvizsgálva" esetét, elképzelhető, hogy van egy alap -kismértékű- prosztata megnagyobbodása. Az nem egyedi eset, hogy spinál-anesztéziát követően katéter használata szükséges. Viszont ha egy enyhe gyulladás zajlik jelenleg Önnél, akkor a dolgok összeadódnak. Javaslom keressen fel egy urológus szakorvost, aki megvizsgálja, tájékoztatja a helyzetéről, és a megoldást is rögtön fel tudja ajánlani. Ez, szerintem magától nem fog jobb lenni, vagy "elmúlni". Tisztelettel, Dr. Merth Gábor


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor

        Kérdés: 2011. szeptember 02., 07:25; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 10:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: