• Letapadt fityma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Fiamnak szuletese ota fitymaszukulete van. Halogattuk a mutetet, hatha megis javul idovel, s nem lesz ra szukseg, ma ugy tunuk, nem kellett volna. Nemi 'gyakorlas' hatasara most mar hatra tudja huzni a fitymat, visziont azt latom, hogy az also harmadban erosen letapadt, inkabb ugy tunuk, hogy osszenott a makk-kal. Van ilyen? Gondolom, kezelese muteti, kerdezem/remelem, hogy azert nem egy tul bonyolult beavatkozas. Hogyan tortenik?

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a letapadt fityma témában

        Egyszerű beavatkozásról van szó, de tekinettel a gyermek korára ezt altatásban végzik (abban az esetben ha fitymaszűkülete is van!). Az volna a javaslatom, hogy forduljana Urológus szakorvoshoz. Egy vizsgálat könnyen tisztázhatja milyen beavatkozásra van szükség.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián

        Kérdés: 2011. augusztus 31., 09:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 03., 15:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó