• Húgyúti fertőzés II.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Merth Doktor Úr! Köszönöm válaszát az előbbi kérdéssorozatomra (húgyúti fertőzés-2011.08.28.) Ezek alapján még néhány további kérdésem volna: 1. Azt írja, hogy a kezelés komplex dolog. Ez mit takar? Az antibiotikum szedésén kívül mit kellene még tennünk? Kezelőorvosa mást nem javasolt tudomásom szerint. 2. Tisztában vagyunk az antibiotikum hatásaival, el is fogadjuk a kisebb kellemetlenségeket mint ÁTMENETI, szükséges rossz. (Itt a jelenlegi panaszokra gondolok). Csak nem tudjuk, hogy itt megáll-e a dolog, vagy esetleg további problémákra, esetleg szövődményekre kell számítanunk a gyógyszerszedés folytatása esetén, ami esetleg visszafordíthatatlan? Vagy a kúra után minden helyreáll a normál kerékvágásba? Egyébként szed Normafloret és különböző vitaminokat, kaukázusi kefírt iszik. 3. Rezisztencia vizsgálat hol kérhető? STD szakrendelés? Antibiotikum szedése alatt adhat megbízható eredményt a mintavétel? Segítségét továbbra is nagyon köszönöm.

        WEBBeteg Szakértő válasza a témában

        Kedves Kérdező! Előzményekkel együtt legyen szíves újra elküldeni a kérdést.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2011. augusztus 30., 17:57; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 10:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: