• Fitymafék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot!Múlt hét szerdán volt fitymafék műtétem és mondták az orvosok hogy 4 hét mire eltűnik a varrat és 6-8 hét a teljes gyógyulás az érdekelne hogy ez a 6-8 hét teljes gyógyulás mit foglal magában mert gondolom hamarabb gyógyul csak ennyi idő kell a varrat eltünésére?a másik kérdésem az lenne hogy a műtét után mennyi idő teljen el hogy megint nemi életet éljek?Választ előre is köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a fitymafék témában

        Tisztelt Kérdező! Hat hét alatt a sebgyógyulás, hámosodás lezajlik, ezért szokás ezt mondani. Amennyiben nincs fájdalom és minden problémamentes nincs akadálya a sexuális életnek.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 30., 10:59; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 18:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó