• Pénisz probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Véleményem szerint kissé rövid fitymafékkel rendelkezem. Soha nem volt vele probléma sem a szexualitás, sem higiéniai területeken. Azonban ma tisztálkodás után azt vettem észre, hogy a fitymám vagy a fitymafékem a péniszem alsó részén láthatóan megnagyobbodott. Egészen biztosan ma állt be a változás és csak az alsó felén. Semmi fájdalom, semmi elszíneződés. Az volna a kérdésem, hogy ez mitől lehet, össze fog-e húzódni, kell-e egyáltalán ezzel foglalkozni? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a rövid fitymafék témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben nem okoz problémát a sexuális életben nem kell vele foglalkozni. Amennyiben nem csökkent le a duzzanat pár napig legyen kamillás lemosás.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 28., 13:28; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 11:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: