• Lehet érzáródás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot 23 éves fiu vagyok lehet e olyan betegsége a makkomnak hogy elzáródott az ér vagy beszűkült mert 10 hónapja be van gyulladva hámlik a makkom a makk korona dorsalis része lila enyhén duzzadt amely erekcio hatására erősödik és fáj körbe a makk alsó pereme minden nemi betegséget kizártak nálam elkezdett sorvadni a far csípő comb lágyrészei zyírszövetei izmaim és izületi sorvadás is van ön szerint létezik ilyen hogy érzáródás miatt van az egész kérem valaki segítsen

        Dr. Merth Gábor válasza a pénisz gyulladás témában

        Nem kerestek Önnél esetleg valamilyen autoimmun betegséget? Ha feltétlenül érproblémára gondol, beszéljen kezelőorvosával erről -megnyugtatása végett-, egy érvizsgálatra alkalmas ultrahang készülékkel végül is ki lehet zárni sok mindent, de ha már izom, ízületek is érintettek, inkább valamilyen immun-eredetű problémára gondolnék.


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor

        Kérdés: 2011. augusztus 28., 08:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 16:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?