• Phimotomia után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Phimotomián estem át,minden rendben ment,azonban utolólag sok kérdésem maradt: -A fék még mindig húz egy kicsit -Jobb oldalt nagy egyenlőtlen a bőröm a carrat helye felett (kiemelkedik) -Középen van egy kisebb bőrhíd (nem a makkra tapadva,de kis fehér csíkként látszik) A fék húzása meg zavaró (nagyon) A szépséghibák kicsiknek tűnnek,de az összehatás...Elég csúnya Ezek a hibák ugye még korrigálhatóak?

        Dr. Boros Miklós válasza a fitymafék témában

        Tisztelt Kérdező! Nem derül ki a kérdésből, hogy mennyi idő telt el a műtét óta. Amennyiben 6 hét eltelt a gyógyulás lezajlott. Ha a fityma mozgása szabad és nem görbíti a fék a makkot nincs teendő. A többi leírt eltérés nem igényel orvosi beavatkozást.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 22., 22:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 16:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: