• Labor

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő. Vizeleti labor eredmények mit jelentenek? fajsúly 1.029 vizelet ph 5.5 kval.fehérje negativ kval.cukor negativ aceton negativ vizelet bilirubin negativ urobilinogén negativ vizelet nitrit negativ baktérium pozitiv + laphámsejt 3/HPF nyák sok vastelités60.0 transzferrin szaturáció 24.03 Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a vizelet témában

        Kedves Kérdező! Vizeletében baktériumok vannak és hámsejtek, melyek a húgyutakból és nők esetében gyakran a hüvelyből kerülhetnek a vizeletbe. Ezt leszámítva leletei rendben vannak. A vizeletvizsgálat megismétlése lenne szükséges, reggeli első vizeletből, melyet intim mosakodás után, a vizelet középsugarának felfogásával nyer. Üdv: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2011. augusztus 16., 19:08; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 14:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?