• Vizelési nehézségek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Három hete Dermatomyositist diagnosztizáltak nálam.Szteroid Medrol-t szedek.Szépen gyógyulok,de közben Prosztata gyulladás lépett fel,nehéz vizelés.Milyen gyulladáscsökkentőt lehet használni Medrol mellett,ami nem antibiotikum.

        Dr. Merth Gábor válasza a prosztata témában

        Kedves Kérdező! Elképzelhető, hogy nem prosztata gyulladása van, hanem kora alapján joggal feltételezhető, hogy jóindulatú prosztata megnagyobbodásban szenved. Ez egy lassú és alattomos folyamat, az emberek többsége észre sem veszi, hogy vizelési tulajdonságai megváltoztak. Így első körben egy urológiai szakvizsgálatot javasolnék, biztosan elkülönítve egy esetleges gyulladást illetve a prosztata megnagyobbodást. Azaz a prosztata állapotát. Mindkét esetnek más-más a kezelése ugyan is. Ha valaki szteroidot szed (Medrol) az maga is nagyon erős gyulladás csökkenő hatással bír (lásd az alap betegsége kezd rendeződni) azaz egyéb gyulladáscsökkentőre nincs szüksége!! Mindenképpen keressen fel urológus szakorvost, aki meg tudja vizsgálni, el tudja választani az "A-t a B-től"! Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor

        Kérdés: 2011. augusztus 16., 04:32; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 16:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?