• Fityma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Udvozlom! A nemi szervemmel van egy kis problema. A peniszem felso reszen, a fityma alatt kb kozeptajtol, huzodik egy erhez hasonlo akarmi, ageszen a makkig, ahogy indul ugy vekonyodik , kb 5-6 cm, nagyon kemeny es aktus kozben faj, erintesre konnyen eszreveheto hol van, honnan indul es meddig huzodik, kb 2 honapja vettem eszre es ugy tunik hogy nott azota. Eleinte el-el tunt de most mar alandoan ott van. Mit tehetek? eltunik magatol,vagy kell kezelni? Esetleg sebeszi beavatkozast igenyel? Koszonettel!

        Dr. Kocsis István válasza a urológia témában

        Tisztelt Olvasónk! Az Ön által észlelt jelenség egy felületes véna gyulladás lehet. Egyenlőre Lioton krémmel érdemes kenegetni, amely nagy valószínűséggel elmulasztja. Ha két hét alatt nem észlel javulást, javaslom, keressen fel egy urológiai szakrendelést.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István

        Kérdés: 2011. augusztus 08., 20:57; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 13:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?