• Péniszgomba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Nő/Úr! Egy kérdéssel fordulnék önhöz. A fitymám belső felén, ha hátrahúzom a bőrt akkor a makkom alatt kis fehér pöttyökből álló foltok vannak. Nem tudom mi lehet, esetleg péniszgomba? Kezdetben csak egy kis pötty volt nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, de egy idő után elszaporodott. Próbáltam már mindenféle gomba elleni kenőccsel, még Betadine-vel is, de vagy rosszabb lett vagy stagnált. Néha egy kicsit ég vagy viszket, de 99%-ban tünetmentes, csak a látvány és a tudat, hogy ott van nagyon zavar. Nem tudom, hogy esetleg lenne-e valami vény nélküli gyógyszer ennek az orvoslására. Ha a vény nélküli gyógyszer esetleg nem segít milyen szakorvoshoz forduljak további segítségért? Urológushoz vagy bőrgyógyászhoz? Válaszát és segítségét előre is köszönöm.

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a pénisz fertőzés témában

        Feltehetően nem gomba, hanem faggyúmirigy lehet az elváltozás. Mindenesetre egy bőrgyógyászati vizsgálatot javasolnék. Feltehetően teendőt nem igényel. Javaslatom az volna hogy ne kenegesse, elmúlni nem fog- nem fertőző és nem betegség csupán esztétikai kérdés.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián

        Kérdés: 2011. augusztus 07., 15:46; Megválaszolva: 2011. augusztus 14., 09:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?