• Vitaminkúra a férfi termékenységéért

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr / Doktornő! A gyermekáldás a mi kapcsolatunkban is várat magára, ezért az internetes információk alapján összeállítottam a páromnak egy kis "patika csomagot". De szeretném, ha azért egy hozzáértő is ránézne, nehogy több kárt csináljak, mint hasznot. Reggel: - Ferulant - E-vitamin (400 mg) - C-vitamin (500 mg) - B-komplex vitamin - Peponen aktív - Omega 3 (500 mg) - Q10 - Magne B6 - 80 µg organikus szelén (Selenorg) - Bioco Cink (20 mg) Délben: - Ferulant - B-komplex vitamin - Peponen aktív - Omega 3 (500 mg) - Magne B6 - Bioco Cink (20 mg) Este: - Ferulant - E-vitamin (400 mg) - C-vitamin (500 mg) - B-komplex vitamin - Peponen aktív - Omega 3 (500 mg) - Magne B6 - 40 µg organikus szelén ( fél szem Selenorg) - Bioco Cink (20 mg) Kérem szíves segítségét abban, hogy ez a kombináció mennyiségi illetve minőségi javítást eredményezhet-e a párom spermáiban, illetve szívesen fogadnám esetleges javaslatát ha valami még kellene, vagy valamit hagyjon el ezekből. Szeretném ha tanácsot tudna adni abban is, hogy ezt maximum milyen időintervallumig szedheti, mert nem akarom hogy pl. túltöltődjön valamiből mert szerintem az legalább annyira káros mint a hiánya. Segítő együttműködését előre is köszönöm. Tisztelettel: Kata

        Dr. Csuth Ágnes válasza a spermakép témában

        Kedves Kata! Írja meg szakértőnknek a válasz érdekében, legyen szíves, hogy történt-e spermavizsgálat, ha igen, akkor mi volt az eredménye. Ha nem történt még, akkor el kell menni spermatogramot csináltatni mielőbb, illetve önnél is javasolt meddőség irányú kivizsgálás, ha ez eddig nem történt meg. A mostani levelezésünket is másolja majd be a válaszhoz, mert a rendszer anonim.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 05., 12:14; Megválaszolva: 2011. augusztus 06., 15:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: