• Tényleg kevés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó Napot! Már régebb óta foglalkoztat ez a kérdés, de csak most kezdett igazán zavarni. Rá is térek a lényegre, a spermám mennyisége aggaszt egy kissé. Sajnos itthon csak rövidebb idejű önkielégitésre van alkalmam, amik után talán ha - bocsánat a kifejezésért - egyszer "lövök" és utána semmi.. Az orgazmus ettől még megvan és kellemes is. Mostanság már próbálom hosszabban izgatni magam mert ugye akkor elvileg többnek kellene lennie, viszont hasonló mennyiséget tapasztalok. Akkor van csak több ha legalább két napig nem csinálok semmit, és utána próbálkozom, de ritkán előfordul hogy akkor sem. Tudom hogy más férfiak akár minden nap képesek elég jó mennyiséget produkálni akár többször is egy nap. Két nap után kb. én is, de nem tudom ez normális-e. Elrontottam magammal valamit azzal, hogy túl röviden önkielégitettem és "megszokta" a testem? Nem értem teljesen magamat, kérem segitsen! A párom is vágyna rá sex közben illetve után és igy nem igazán tudom ezt megadni neki, csak ha várok pár napot. Előre is köszönöm a válaszát!

        Dr. Kocsis István válasza a maszturbáció témában

        Tisztelt Olvasónk! Leírása alapján Ön teljesen egészséges, az észlelt mennyiségi eltérés normális. Megnyugtatom: egyetlen más férfi sem képes minden nap nagy mennyiséget "produkálni". Egyébként hiba lenne teljesítményként kezelni az ondó mennyiségét, hiszen az még személyenként is eltérő. Az ondósejtek normális érési ciklusa 7 hét! Fogamzásra alkalmas mennyiség akkor távozik, ha legalább két, vagy három nap kimarad.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István

        Kérdés: 2011. augusztus 03., 09:20; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 14:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: