• VESEVEZETÉK RENDELLENESSÉG

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jÓ NAPOT KíVáNOK ! VAN EGY OLYAN PROBLéMáM HOGY uh-n megállapították hogy ahogy vese vezeték kijön a veséből 2 cm- t után van egy kanyarulat aztán megint t rendesen folytatódik. azt mondja a doki hogy most még nem kell műteni csak kontrolra kell majd járni és utána meglátja. Kérném mielőbbi válaszát hogy miért mondta hogy nem kell műteni most még? és még a pláne az hogy fáj is az a vesém amelyiknél ez van. Lehet talán ezt gyógyszerrel kikezelni?

        Dr. Merth Gábor válasza a vesebetegség témában

        Kedves Kérdező! Én azt nem tudom, hogy a kolléga mit-miért mondott, nem ismerem a leletei/vizsgálatai eredményét. Gyógyszerrel csak görcsoldó jellegű tablettákat vehetne be, de ez hosszú távon nem jó megoldás. Azt javaslom, szedje össze kérdéseit/kételyeit üljön le egy 10 percre a kezelőorvosával, és beszéljék át helyzetét.


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor

        Kérdés: 2011. augusztus 01., 23:28; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 10:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: