• Lehet, hogy felfáztam? Milyen szakorvoshoz forduljak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! A problémám a következő: jelenleg külföldön tartózkodok, már lassan egy hónapja, és még két hétig. Tegnapelőtt óta folyamatos vizelési inger gyötör, és fájdalmas a cselekedet. :S Próbálok zöld teát inni, forró fürdőt venni, de nem enyhült a tünet, sőt, tegnap (bár nem vagyok orvos) szerintem el kezdett fájni a jobb vesém. Ma pedig már véreset vizeltem. Hová tudok ezzel a problémával fordulni, illetve van-e olyan vény nélkül kapható szer, amit gyógyszertárban, illetve drogériában meg lehetne vásárolni? Válaszát köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Meg kellene kérdezni a patikában, hogy vény nélkül kaphat-e húgyúti fertőzésre való antibiotikumot, egyes országokban lehet. Egyébként sürgősségi betegellátóhoz forduljon.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 31., 11:39; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 13:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó