• Fityma letapadas.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A kisfiamnak nem tudjuk hatra huzni egszen a bort. Kb 7 honapos koraban egy urologus valami hegyes dologgal le tavolitotta a fitymat a makkrol, azelott csak egy luk volt, amiutan az orvos elvegzte azt a "beavatkozast" vagy micsodat en probaltam hatra huzni hogy ujra ne tapajon ra de fajt neki elso par alkalomra es biztos ezert ujra le tapadt mondjuk most csak kb negyed resze. Olvastam mar annyi mindent de nem szeretnem hogy ujra meg kinozzak a kisfiam, azt is olvastam hogy magatol hatra huzhato lesz. Mit javasol. Elore is koszonom a valaszt.

        Dr. Merth Gábor válasza a fityma letapadás témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben olyan a helyzet, valóban lehet egy típusú krémmel kenni és "tornáztatni" a kisgyerek fitymáját, így elképzelhető, hogy idővel megoldódik a probléma. Nehezebb esetben akár a fitymabőr eltávolítása is szóba kerülhet. Ha eddig nem történt meg, keresse fel ismét urológus szakorvosát (ezen krémek vényigényesek), s beszéljék át, otthon mik a teendők!


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor

        Kérdés: 2011. július 30., 11:15; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 10:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: