• Andrológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm. Azt szeretném kérdezni hogy jók a hormoneredményeim(lh,fsh,testosteron), here uh rendben de azoospermiám van.Lehetséges hogy csak elzáródás vagy az is lehet hogy a here nem termel valamilyen oknál fogva sermiumot?Elvileg az fsh mutatná az here működési zavarát, azt is hogyha nem termel spermiumot?Régebben volt clamidia fertőzésem és későn lett kezelve, remélhetőleg elhegesedett a spermavezetékem ha lehetséges.válaszát köszönöm.Tisztelettel:István

        Dr. Merth Gábor válasza a hormon eredmények témában

        Kedves István! Azért ez ennél bonyolultabb, több -Ön által nem említett okot is ki kell zárni. (Az azért már biztató, hogy a hormonszintek rendben vannak.) Több kérdésem is lenne, de ehhez személyes kontakt szükséges. Az azoospermia okainak összefoglalója több oldal... Ahhoz, hogy korrekten válaszolni tudjak, nekem is meg kellene vizsgálnom Önt, ezért sajnos most azt kell mondjam, igen elképzelhető, hogy a Chlamydia az ok, de az is lehet, hogy nem. Ha minden kötél szakad, és gyermeknemzés céljából volt andrológus kollégánál, egy herebiopszia elvégzése célszerű lehet...


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor

        Kérdés: 2011. július 28., 21:34; Megválaszolva: 2011. július 29., 11:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: